Niška Banja 2021

 

   

Niska banja.jpg

 

Udaljena samo 10 km od Niša, smeštena na pošumljenim padinama Koritnika, obroncima Suve planine, Niška Banja je jedna od najstarijih i najlepših banja u Srbiji. Njeni izvori lekovite tople vode bili su poznati još u doba Rimljana. Danas je to turistički centar koji uz odmor i rekreaciju nudi prevenciju, lečenje i rehabilitaciju reumatskih i kardiovaskularnih bolesti u vrhunskim specijalizovanim zdrastvenim ustanovama.Lokacija 10 km od Niša na medunarodnom putu prema Sofiji, sa dobrim saobracajnim vezama sa Beogradom i drugim gradovima u Srbiji.


Informacije

Vode Niške Banje spadaju u red radioaktivnih hipotermi i homotermi.
Radioaktivnost ovih voda se krece od 5,96 do 54,7M.J (Mahovih jedinica), a temperatura od 13 do 39 stepeni Celzijusa.


Klima
Umereno kontinentalna klima sa prijatnim letima i blagim zimama, koja se u medicinskom smislu svrstava u umirujuce, sedativne.


Indikacije
Reumatske bolesti, kardiovaskularne bolesti, bolesti lokomotornog aparata, ginekološka oboljenja.

 

 

 

PRENOĆIŠTE  ZONE

basta

 

Prenoćište Zone se nalazi u samom centru Niške Banje, 200 m od glavnog šetališta, velikog banjskog parka, kafića i kafana, stacionara i wellnes centra Sense. Banja Cara Konstantina prava je oaza vazduha, mira i lekovite vode uz dobar provod.

 

Smeštajni kapacitet čine 15 studio apartmana, sa ukupnim brojem od 43 do 47 ležaja, sledeće strukture- 6 dvokrevetnih, 3 trokrevetna, 5 četvorokrevetnih i 1 šestokrevetni apartman.

 

U sklopu prenoćišta je kafe sa uslugom pića. Prenoćište Zone poseduje sopstveni parking kao i širokopojasni internet. Gostima je na raspolaganju nekoliko zajedničkih terasa, dvorište sa mobilijerom za okupljanje grupa, kao i bašta sa mobilijerom za odmor uz uslugu pića. U bašti je postavljeno i dečje igralište. Po potrebi se bašta može koristiti kao prostor za organizovanje proslava na otvorenom i kao konferencijski prostor na otvorenom (vršimo uslugu iznajmljivanja projektora, video bima…).

 

Usluga u prenoćištu Zone je na bazi smeštaja, kao i na bazi smeštaja sa doručkom, polu ili punim pansionom. Za obroke je zadužen restoran Gurmanova tajna (udaljen 200 metara od prenoćišta, gde se obroci i služe). Takođe za potpuni doživljaj srpskog, kao i lokalnog gostoprimstva u saradnji sa restoranom Gurmanova tajna organizujemo svečane večere sa muzikom.

 

Za odmor i uživanje na udaljenosti od samo 200 metara od prenoćišta Zone nalazi se zatvoren bazen sa termalnom vodom, wellness i spa centar Sense, koji mogu koristiti i naši gosti uz popust od 30% na određene usluge. Takodje na 200m od Prenoćišta je otvoreni bazen Green paradise, koji naši gosti mogu koristiti uz popust.

 

Apartmani sadrže sve što očekujete i od smeštaja u visokokategorisanim hotelima: kompletno opremljenu čajnu kuhinju, sopstveno kupatilo sa fenom, klima uređaj, centralno grejanje, kablovsku televiziju, wifi internet. Gostima je na recepciji na raspolaganju sef za čuvanje vrednosti, štampač, skener, fotokopir aparat, pribor za šivenje, pribor za čišćenje obuće, kišobran (bez plaćanja). Takođe na zahtev dostupan je krevetac za bebe (bez plaćanja), kao i usluge pranja i peglanja rublja gostiju.

 

Cenovnik Usluga

Broj ležajaDnevni najam apartmana
1 1700 RSD
2 2400 RSD
3 3000 RSD
4 3700 RSD
6 5300 RSD

Deca do 5 godina ne plaćaju smestaj ako ne koriste odvojeni ležaj

Parking i wifi internet su za goste prenoćišta besplatni.

Boravišna taksa nije uključena u cenu i dnevno iznosi po osobi: 130 RSD za odrasle, 65 rsd za decu od 7 do 15 godina, a deca do 7 godina ne plaćaju.

Sve cene su iskazane sa PDV-om (osim cena boravišne takse koja je po zakonu oslobođena PDV-a).

Na navedene cene zadržavamo pravo korekcije u zavisnosti od broja korisnika usluga, termina korišćenja usluga, vremenskog trajanja usluga, kao i većih kursnih oscilacija.

Mogućnost odloženog plaćanja putem administrativne zabrane ili čekova građana na tri ili više mesečnih rata. Za iznose do 9.000 mogućnost plaćanja u 3 rate, za iznose od 9.001 do 12.000 RSD mogućnost plaćanja u 4 rate i za iznose preko 12.001 RSD mogućnost plaćanja u 5 rata. Prva rata dospeva na naplatu odmah nakon izvršenja usluge. Za duži boravak odobravamo popust. Mogućnost korišćenja vaučera Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

 

 

 

 

STACIONAR RADON

Nalazi se 100 metara od centra Niške banje, pored glavnog šetališta.

Sadržaji:

Kapacitet 300 ležajeva, komforne jednokrevetne i dvokrevetne sobe, aprtmani i luksuzni aprtmani, amfitetatar (300 mesta), plenum sala (60 mesta), restoran kapaciteta 300 mesta, salon za VIP goste kapaciteta 20 mesta, aperitiv bar, kafe restoran, letnja bašta, bazen sa termomineralnom vodom, wellness centar, parking.

Svaka soba poseduje TV sa kablovskim programom, direktnu telefonsku liniju i kupatilo. Apartmani su klimatizovani i pored ostalog poseduju i mini bar.

 

 

STACIONAR ZELENGORA

 

 

Nalazi se 50 metara od centra Niške Banje, na početku šetališta.

Sadržaji:

Kapacitet 160 ležajeva, jednokrevetne, dvokrevetne i sobe sa francuskim ležajem, restoran, kafe restoran, letnja bašta, bazen sa termomineralnom vodom.

Svaka soba poseduje TV sa kablovskim programom, direktnu telefonsku liniju i kupatilo.

 

STACIONAR TERME

Nalazi se 150 metara od centra Niške Banje.

Sadržaji:

Sastoji se od tri vile međusobno povezane toplom vezom, kapacitet 100 ležajeva, jednokrevtne, dvokrevetne, trokrevetne, sobe sa francuskim ležajem i apartmani, restoran, kafe restoran, salon za VIP goste, letnja bašta, bazen sa termomineralnom vodom.

Svaka soba poseduje TV sa kablovskim programom, direktnu telefonsku liniju, kupatilo i terasu.

 

 

Cene su izražene u rsd po osobi dnevno

Bolesnički dan (minimum 7 dana)

01.04. - 31.10.

01.11. - 31.03.

Ležaj u 1/2 sobi

 

 

1/1 soba

 

 

Francuski ležaj(za jednu osobu)

 

 

Ležaj u 1/2 app

 

 

1/1 app

 

 

Ležaj u luksuznom app

 

 

Luksuzni app ukoliko koristi jedna osoba

 

 

Ležaj u rezidenciji (44,605)

 

 

Rezidencija(ukoliko koristi jedna osoba)

 

 

Pansion (minimum 3 dana)

01.04. - 31.10.

01.11. - 31.03.

Ležaj u 1/2 sobi

 

 

1/1 soba

 

 

Francuski ležaj

 

 

Ležaj u 1/2 app

 

 

1/1 app

 

 

Ležaj u luksuznom app

 

 

Luksuzni app ukoliko koristi jedna osoba

 

 

Ležaj u rezidenciji (44,605)

 

 

Rezidencija(ukoliko koristi jedna osoba)

 

 

Ostale usluge

Boravišna taksa

 

 

Osiguranje

 

 

 
Boravišna taksa za decu 7-15g -50% ,a za decu do 7g se ne naplaćuje .
Deca starosti do 2g koriste usluge besplatno .
Deca starosti do 7g ukoliko koriste ležaj sa roditeljem plaćaju 50%od cene pansiona ,ukoliko koriste zaseban ležaj plaćaju 70% .
 
 
 
 
 
 
Način plaćanja:
 
Prilikom rezervacije 30% avansa, ostatak 10 dana pre polaska gotovinski, uplatom na žiro račun agencije, čekovima građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije Bg Lucky travel.

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 65

Danas: 65

Juče: