KINA

15 dana, avionom

 

kina 2.jpg  kina 1.jpg

 

Polazak:  08.10.2015.

 

Plan i program puta:

 

Dan 1: Okupljanje na aerodromu Nikola Tesla. Let za Peking sa presedanjem.

 

Dan 2: Dolazak u Peking, jednu od najvećih metropola sveta, džunglu sa 20 miliona ljudi. Grad koji će vas iznenaditi svojom veličinom, brojem hramova, muzeja, restorana i grad u kome je nemoguće videti osobu koja nije u žurbi. Dobro došli u Kinu, kolevku civilizacije! Transfer do smeštaja i slobodno vreme za obilazak grada. Noćenje.

 

Dan 3: Fakultativni obilazak grada – Zabranjeni  grad i stara Carska rezidencija, trg Tijenamen,muzej Revolucije, grobnice Minga,  memorijalni muzej Mao Cetunga… Uveče idemo u neki od lokalnih restorana na preukusnu kinesku klopu. Noćenje.

 

Dan 4:  Fakultativni izlet do Letnje Palate i Kineskog zida u Badalingu. Letnja Palata je nekadašnja carska rezidencija, a danas najveći nacionalni park u Kini, površine 270 hektara. Letnji dvorac potice iz 17. veka, a više puta je dogradjivan. Poslednji put za vreme carice Ci Ši, kada je iskopano veštačko jezero, a po nalogu carice i brod na obali jezera koji nikada nije zaplovio jer je izgradjen od mermera. Dogradnje koje su izvršene za vreme ove carice ubrajaju se u vrhunska dostignuća kineske arhitekture I gradjevinarstva. Nastavljamo put do Kineskog yida u Badalingu. Kineski zid se proteže u pravcu istok-zapad u dužini od 5000 kilometara. Visina zida iznosi 10 metara, a širina mu je projektovana tako da četiri konjanika mogu uporedo jahati na njemu. Uživamo u pogledu sa zida, slušamo priče, kupujemo originalne kineske suvenire od porculana, svilu, slike i divimo se ovoj neobičnoj zemlji, ljudima i kulturi. Povratak u smeštaj. Noćenje.

 

Dan 5: Uživanje u Beihai parku i fakultativni obilazak Budističkog hrama koji se sastoji od preko 15 pagoda i predstavlja najznačajniju versku znamenitost Pekinga. Slobodno vreme za uživanje i šoping. Noćenje. 

 

Dan 6:Napuštamo hostel, transfer do aerodroma i let do Šangaja. Dobro došli u najveći grad po broju stanovnika u Kini. Smeštaj. Noćenje.

 

Dan 7:Fakultativni obilazak Šangaja hop on-hop off autobusom, pravi način da vidimo znamenitosti i veličinu grada – Longua hram i pagoda, Xingšengjiao hram, Jujuan garden i bazar, Muzej Šangaja, Konfucijanski hram, Ekspo centar… Noćenje.

 

Dan 8: Nastavljamo fakultativni obilazak ovog ogromnog grada – Televizijski toranj, zgradu banke Kine, prošetaćemo Lupu mostom,  obići ćemo Jinmao toranj i šangajski finansijski centar, otići do zoo vrta da vidimo pande. Noćenje.

 

Dan 9: Fakultativni izlet do Hangdžua, stare prestonice Kine. Grad je poznat po vrtovima i jezeru, a Marko Polo ga je opisao kao “najbožanstveniji grad na svetu”. Noćenje.

 

Dan 10: Napuštanje smeštaja i transfer do aerodroma. Let za Hong Kong, grad oblakodera. Transfer do smeštaja. Noćenje.

 

Dan 11: Fakultativni obilazak grada – The Peak, odakle se pruža neverovatan pogled na panoramu grada, zatim obilazimo Luku Viktorija u Južnom Kineskom moru. Posećujemo Aberdin ribarsko selo i na kraju ture Senli market. Noćenje.

 

Dan 12: Fakultativni obilazak grada, „Peak Tower”, „Tian Tan Buddha”, Istorijski muzej … Noćenje.

 

Dan 13: Još jedan dan u ovom modernom i brzom gradu, penjemo se na neki od mnogobrojnih oblakodera i uživamo u pogledu… Noćenje.

 

Dan 14: Transfer do aerodroma i let do Beograda sa presedanjem.

 

Dan 15: Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

 

 

CENA PO OSOBI: 1690 eur

 

 

Uslovi plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se 50% od ukupne cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate, ostatak najkasnije 20 dana pred put. Mogućnost plaćanja preko računa.


Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da samo obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

 

Aranžman obuhvata:

-Povratnu avio kartu Beograd - Peking sa svim taksama

-Sve transfere i letove sa taksama po planu i programu puta

-Noćenja prema planu i programu u hostelima u višekrevetnim sobama

-Kompletnu organizaciju i vođenje puta

 

Aranžman ne obuhvata:

-Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike

-Međunarodno zdravstveno osiguranje

-Individualne troškove za vreme putovanja

-Doplatu za dvokrevetnu sobu u hostelu (150eur po osobi)

 

 

Hostel - je smeštajni kapacitet namenjen pre svega mladim ljudima, i svim onima kojima komfor nije na prvom mestu. Sobe su višekrevetne 1/4, 1/6, 1/8 sa etažnim kupatilima. Gostima je na raspolaganju loker, wi fi internet, recepcija. Usluga je na bazi noćenja.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije OTP 266/2010

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 496

Danas: 496

Juče: