MEKSIKO

17 dana, avionom

 

meksiko 2.jpg  meksiko 3.jpg

 

 

POLASCI: 19.11.2015.

 

Plan i program puta:

 

1. dan: Polazak iz Beograda i transfer do aerodroma u Budimpešti. Let preko do Meksiko Sitija sa presedanjem. Dolazak u najveći grad na svetu i smeštaj u hostel koji se nalazi u samom centru grada, u mirnom i prelepom rezidencijalnom delu Meksiko sitija, udaljen samo nekoliko desetina metara od Sokalo trga (trećeg najvećeg trga na svetu) i ruševina Tenočtitlana, glavnog grada moćnog carstva Asteka.  Noćenje.

 

2. dan: Pre podne krećemo u šetnju glavnim ulicama i trgovima. Fasade iz kolonijalnog perioda će vas ostaviti bez daha, a monumentalne građevine i ulice Meksika će vas očarati svojom lepotom. Fakultativni odlazak u Muzej antropologije, koji nikako ne trebate propustiti. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. dan: Fakultativni izlet u Teotihuakan, drevni grad koji su i sami Asteci smatrali gradom Bogova, gde ćete videti impresivne piramide Sunca i Meseca i upoznati se malo više sa kulturom i religijom Asteka. Povratak u hostel. Noćenje.

 

4. dan: Fakultativni izlet do Hočemilka i vožnja čamcima po prelepim kanalima. Floating Market (plutajuće pijace), marijači... Povratak u Meksiko siti. Fakultativni odlazak u muzej Fride Kalo. Noćenje.

 

5. dan: Slobodan dan u Meksiko Sitiju. Noćenje.                                                                                                           6.

 

6. dan:Napuštanje soba i transfer do aerodroma. Let za Kankun. Transfer do luke u Kankunu i voznja brodom do Isla Muheresa, malog i mirnog ostrva u Karipskom moru. Nekada je „ostrvo zena“ bilo malo ribarsko naselje, raj za ronioce i pustolove, a danas je to divno malo mesto za bekpekere i putnike koji žele da u potpunom miru i tišini uživaju u Karipskom moru. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

7. dan: Slobodno vreme za kupanje i obilazak ostrva. Fakultativni odlazak u „Dolphin Discovery“ gde ćete imati mogućnost da plivate sa delfinima, fokama i morževima. Noćenje.

 

8. dan: Slobodan dan za uživanje. Noćenje.

 

9. dan: Ujutru pakujemo stvari i krećemo malo južnije. Stižemo u Plaju del Karmen, prelepo mesto na obali Karipskog mora u državi Kintana Ro. Beskrajna peščana plaža, tirkizno plavo more kakvo niste imali prilike da vidite, lepo sređene ulice, suvenirnice, meksičke kantine i restorani, marijači, barovi... To je Plaja del Karmen. Smeštaj u hotel koji se nalazi u blizini glavne ulici. Nestvarna boja Kariba i beli pesak su udaljeni svega nekoliko metara od vas. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Uveče, po želji, idemo na tradicionalnu meksičku večeru, pa potom u bar na nekoliko pića (tekila, pivo, meskal…odlučite sami). Noćenje.

 

10. dan: Fakultativni izlet u Čičen Icu, grad Maja i jedno od novih svetskih čuda. Ovo će sigurno biti jedno od najimpresivnijih mesta koje ćete videti u životu, a priča o Majama, njihova kultura i način života će vas bar malo trgnuti i naterati vas da odete duboko u razmišljanje. Usput ćete imati priliku da se kupate u cenotama - prirodnom jezeru koje se nalazi u pećini. Po povratku sa izleta, pravimo kratku pauzu da bi videli grad Valjadolid. Povratak u Plaju del Karmen. Slobodno vreme. Noćenje.

 

11. dan: Fakultativni odlazak u Tulum, grad Maja na obalama Kariba. Iguane raznih boja i veličina će slobodno šetati pored vas, a posle obilaska arheološkog lokaliteta, idemo na jednu od najlepših plaža na Karipskom moru i sigurno jednu od najlepših plaža na svetu. Imamo celo popodne za uživanje u ovom raju. Uveče se vraćamo u Plaju del Karmen. Noćenje.

 

12. dan: Slobodan dan u Plaji del Karmen. Po želji, možemo vam organizovati fakultativne obilaske nacionalnih parkova “Xcaret” I “Xel-Ha” kao i rezervat biosfere „Sian Ka”. Noćenje.

 

13. dan: Idemo na fakultativni izlet na ostrvo Kozumel. Stalna stanica kruzera i jedno od najatraktivnijih letovališta Meksika pružu vam mogućnost da vidite drugi najveći koralni greben na svetu, raznobojne ribice i biljke. Posle snorklinga, idemo na laganu šetnju centrom ostrva. Slobodno vreme do večernjeg polaska za Plaju del Karmen. Povratak u hotel. Noćenje.

 

14. dan – 15. dan: Imaćemo 2 dana za odmor na Karipskom moru i uživanje na suncu uz zvuke talasa i mirise meksičke kuhinje. (2 noćenja)

 

16. dan: Transfer do aerodroma i let za Budimpestu sa presedanjem.

 

17. dan: Dolazak u Budimpeštu. Transfer do Beograda. Kraj putovanja.

 

 

CENA PO OSOBI: 1750 €

 

 

Uslovi plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se 50% od ukupne cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate, ostatak najkasnije 20 dana pred put. Mogućnost plaćanja preko računa.


Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Nakon uplate avansa odmah se aplicira za vizu i nakon dobijanja vize izdaju se avio karte. Nakon izdavanja avio karata nije moguće odustajanje od aranžmana.

 

Cena aranžmana obuhvata:
- avio kartu Budimpesta – Meksiko – Budimepsta
- transfer Beograd-Budimpesta-Beograd-avio kartu Meksiko siti - Kankun
- sve aerodromske takse i transfere prema planu i programu puta
- noćenja u hotelima 2* (Isla Muheres, Plaja del Karmen) i hostelu (Meksiko Siti) prema planu i programu puta

 

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Izlazne takse iz Meksika 20 eur
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana

- Fakultativne izlete I ulaznice za kulturno istorijske spomenike

 

Hostel je smeštajni kapacitet namenjen pre svega mladim ljudima, kao i svima onima kojima komfor nije na prvom mestu. Sobe su višekrevetne 1/2, 1/4, 1/6 sa etažnim kupatilima. Usluga u hostelu je na bazi noćenja.

Hotel (2*) je smeštajni objekat koji raspolaže 1/2 i 1/3 sobama. Sve sobe su klimatizovane i poseduju TWC. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže. Usluga je na bazi noćenja. Imena hotela na Isla Muheresu i u Plaji del Karmen biće potvrđeni po formiranju grupe, a najkasnije nedelju dana pred put.  

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije OTP 266/2010

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 502

Danas: 502

Juče: