Daleko Putovanje Zanzibar 

 

 

 

Oduvek je predstavljao spoj misterije i egzotike, privlačio je ljude svojom netaknutom prirodom i plodnim tlom, koje je dalo najrazličitije voće i začine...

Privlačio je moreplovce i druge svetske putnike; bio je i na meti osvajača... A danas, zahvaljujući svojoj bogatoj istoriji, tradiciji i kulturi, kao i očaravajućoj lepoti i prirodi, predivnim plažama i palmama, daleko od bilo kakve civilizacije, predstavlja pravi dragulj Indijskog okeana i delić raja koji treba doživeti. Zanzibar – najlepši začin Indijskog okeana

Zanzibar – najlepši začin Indijskog okeana.

Za državljane Srbije neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Po dolasku, svi putnici se o svom trošku (25 dolara) podvrgavaju dodatnom testiranju (brzi test). Pre dolaska u Tanzaniju (u roku od 24 sata) svi putnici moraju da popune obrazac na sajtu https://afyamsafiri.moh.go.tz/.

 

Zanzibar- Decembar
Termin putovanja : 09.12 – 17.12.2022.
9 dana / 7 noćiSa beskrajnim zlatnim plažama, kristalno plavim morem i primamljivim plantažama začina - Zanzibar je jednostavno praznik za sva čula.

Ostrvo Zanzibar je možda malo, ali postoji mnogo načina da se izgubite ovde: među drevnim, kaldrmom popločanim ulicama Stone Towna, u živopisnoj istoriji naroda koji ovaj raj naziva domom ili usred koralnih grebena koji ulaze u top 10 destinacija za ronjenje na svetu; u preukusnoj afričkoj kuhinji koja se bazira na morskim delicijama ili u prekrasnim mangrovim šumama koje kriju bogat biodiverzitet.

Zanzibar vam nudi bezbroj mogućnosti da sami izaberite u kojoj aktivnosti želite da se izgubite, ali nakon par dana u ovom skrivenom raju, možemo obećati da nećete želeti da budete pronađeni! 

DAN 1

BEOGRAD

(09.12.2022.): BEOGRAD – ZANZIBAR Polazak sa aerodroma Nikola Tesla u ranim jutarnjim časovima. Let za Zanzibar sa jednim presedanjem.

 DAN 2

NUNGWI

(10.-16.12.2022.): ZANZIBAR Dolazak na Zanzibar u ranim jutarnjim časovima (4:30h). Transfer od aerodroma do sela Nungwi. Smeštaj u hotel. Nungwi je najnaseljenije plažno mesto na Zanzibaru, nalazi se na severozapadnom delu ostrva i odlično je za ronjenje. Peščana plaža u Nungwiju je savršena i ima male oscilacije u povlačenju mora tokom plime i oseke. Ako volite kristalno čistu vodu okeana a sa druge strane volite dobar noćni provod i obilje restorana, Nungwi je jedno od najboljih mesta na ostrvu. U narednim danima očekuje vas kupanje u predivnom moru, ali i obilasci koje je za vas pripremio Big Blue Explore kako bi otkrili skrivene čari ovog interesantnog ostrva. U jedinstvenu cenu putovanja je uključena poseta školi u Nungwiju gde ćete saznati o obrazovnom sistemu na Zanzibaru ali i upoznati njene brilijantne učenike, poseta Jozani šumi kroz koju se prepliću šuma mangrova i potoci. Šuma mangrova je izuzetno važna za ekosisteme Zanzibara, pružajući stanište mnogim gušterima, zmijama i pticama, kao i sprečavajući eroziju obale. Jozani šuma je poznata i po endemskoj vrsti crvenih Colobus majmuna koji su bili na ivici istrebljenja ali su uspešno zaštićeni. Takođe je uključen izlet u mesto Paje, prekrasno mesto na istočnoj obali. U ponudi su i tri fakultativna izleta : Blue Safari koji predstavlja celodnevni izlet brodom, ronjenje i plivanje. Fakultativni obilazak glavnog grada Stone Town i upoznavanje autentične arhitekture i kulturno istorijskih znamenitosti. A tu je i egzotičan fakultativni izlet na farmu začina koja nudi jedinstvenu edukaciju o biljkama i začinima koje rastu na tlu Zanzibara. (7 Noćenja )

DAN 9

BEOGRAD

(17.12.2022.): ZANZIBAR -BEOGRAD Rani jutarnji let za Beograd. Let sa presedanjem u Istanbulu. Dolazak u Beograd u 19:30h.

 

FIRST MINUT CENA ARANŽMANA: 1330 EUR


FIRST MINUTE: ZA UPLATE DO 20. OKTOBRA  ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: 
- Povratna avio kartu u ekonomskoj klasi na relaciji : Beograd – Zanzibar – Beograd (sa jednim presedanjem i uračunatim svim taksama i prtljagom)
- Sve transfere prema planu i programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto)
- Smeštaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u smeštaju Siri Beach Lodge (1/2 )
- Troškove organizacije putovanja
- Licenciranog vodiča sve vreme tokom putovanja

- PAKET OBILAZAKA:
    - Plaža Kendwa
    - Nungwi selo i osnovna škola
    - Jozani šuma
    - Plaža Paje

 U cenu putovanja nije uračunato:
- Viza za Tanzaniju 50 usd (plaća se prilikom ulaska u zemlju)
- Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
- Doplata za hotel 4* (na plaži) za sve vreme boravka usluga BB (noćenje sa doručkom) je 240 EUR po osobi za sve vreme boravka
- Doplata za hotel 4* (na plaži ) za sve vreme boravka usluga FB (doručak, ručak  i večera) - na upit
- Individualni troškovi
- Fakultativni izleti i obilasci
- Doplata za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od avio kompanije sa kojom se leti)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: Uplata akontacije od najmanje 15%  od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, do  60 dana pred put uplata još 35% , do 45 dana pred put još 20% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• kreditnim karticama mastercard OTP banke Srbije moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• - administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa BIG BLUE GROUP).
Ukoliko Putnik u roku ne izvrši uplatu u celosti, smatra se da je putovanje otkazao u skladu sa tačkom 12. Opštih uslova. Svaka uplata akontacije vodi se kao uplata za sve putnike, a ne samo za jednog određenog putnika iz Ugovora.

SMEŠTAJ:     

SIRI BEACH LODGE 
                                                                                                       www.sirizanzibar.com

Ovaj smeštaj se nalazi na minut hoda od plaže. Smeštaj je tipa adults-only, prima decu stariju od 11 godina. Wi-Fi je dostupan na javnim mestima kao što su terasa hotela i egzotična bašta. Sve sobe u hotelu poseduju klima uređaj, orman, posteljinu i privatno kupatilo. U sklopu smeštaja se služi doručak u jutarnjim časovima. Ovaj smeštaj se nalazi u blizini plaže Nungwi, Royal Beach and Kendwa Beach.

ALUNA NUNGWI 4*                                                                                                          www.alunazanzibar.com
Ovaj hotel poseduje svoju privatnu plažu koja je na samo minut šetnje od hotela. U okviru hotela se nalaze dva bazena. Gosti se mogu opustiti na ležaljkama na plaži ili oko bazena kao i u sklopu egzotične bašte. Besplatan WiFi je dostupan na svim javnim površinama. Hotel se nalazi na 20 minuta hoda od centra Nungwija. U blizini se nalazi odličan restoran, ali gosti mogu koristiti i restoran na plaži koji je u sklopu hotela. U sobama se nalaze mreže za komarce i klima uređaji. Svaka soba poseduje privatno kupatilo kao i terasu ili balkon. Aluna Nungwi ima recepciju otvorenu 24/7.(Uz doplatu* )

FAKULTATIVNI IZLETI:
BLUE SAFARI                                                                                                             CENA: 65 EUR
Polazak na celodnevni izlet u jutarnjim časovima. Vožnja privatnim transferom do juga ostrva i ukrcavanje na brod. Na ovom interesantnom izletu moguće je videti delfine, peščane dine i koralne ribice. Blue Safari je jedrenje kroz mangrove šume, koralne grebene i mogućnost ronjenja sa instruktorom i vrhunskom opremom. Ronjenje duž zaliva Menai koji je jedan od najbogatijih koralnih grebena Zanzibara. Podvodni svet u zalivu Menai je neverovatno spektakularan. Imaćete priliku da da dotaknete puno šarenih ribica , da vidite druga morska stvorenja i biljke koja čine ovaj ekosistem jedinstvenim. Glavne aktivnosti ovog dana su poseta ostrvu Kvale, opuštanje na sprudovima, plivanje i ronjenje. Ručak je uključen u cenu, a na meniju su obično sveži morski plodovi: hobotnice, jastozi, lignje, ribe. Predeli tirkiznih boja se smenjuju dok lagano plovite kroz talase toplog mora.
Uračunato: vodič, privatni prevoz, ručak , bezalkoholno pice i snorkeling

SPICE FARM                                                                                                              CENA: 35 EUR
Spice Tour je jedan od najpopularnijih izleta na Zanzibaru. Zanzibar je bio jedan od vodećih svetskih proizvođača začina kao što su karanfilić́, muskatni oraščić́ i cimet. Transfer privatnim prevozom do organske farme sa širokim izborom biljaka. Na farmi posetioci pored toga što mogu dodirnuti moguće je da omirišu  i okuse razne egzotične začine. Začine i bilje su prvobitno u Zanzibar doneli portugalski trgovci u 16. veku, doneli su ih iz svojih kolonija u Južnoj Americi i Indiji.Razgledajući farmu  videćete kako začini, bilje i voće rastu, beru se i saznaćete interesantne činjenice o začinima . Osetićete i degustirati začine, bilje i tropsko voće kao što su karanfilić, limunska trava, muskatni oraščić́, cimet, kurkuma, vanila, kokos, papaja, čili, crni biber, džekfrut, kardamom, manioka i pomorandže. Nakon obilaska uživaćete u tradicionalnom suhi ručku na farmi. Obilazak se završava zaustavljanjem na tezgi sa začinima na kojoj se prodaju sveže upakovani začini.
Uračunato: lokalni vodič, ulaznica na farmu , ručak

STONE TOWN I PRISON ISLAND                                                                        CENA: 55 EUR
Jutarnji polazak na fakultativni izlet na kojem ćemo obići glavni grad ostrva Stone Town kao i ostrvo Changuu koje je poznatije pod nazivom „Prison Island“. Polazak za Stone Town privatnim prevozom i putovanje u trajanju od sat vremena. U Stone Townu ćemo u pešačkoj turi obići ovaj unikatan i mističan grad koji je ujedno i kulturno i istorijsko srce Zanzibara. Grad je izgrađen tokom 19. veka a 2000. godine ga je UNESCO uvrstio u svetsku kulturnu baštinu. Stone Town je živo mesto gde ćete naći mešavinu  arapske, afričke, indijske i evropske kulture koje udobno žive u harmoničnoj zajednici. Dok hodate kroz lavirint ulica, preuskih da bi automobili mogli da prođu, možete videti džamije, crkve i hramove jedne do drugih. U gradu poseta kući i čuvenog pevača grupe Queen...
Nakon obilaska Stone Towna odlazak do luke i ukrcavanje na brod koji nas vozi za Prision Island.  Nekada je ostrvo služilo kao pijaca robova i zatvor a danas se na njemu nalazi kolinija džinovskih kornjača koje se mogu videti i koje su uvek raspoložene za fotografisanje. Kornjače su u 19. veku donesene sa Sejšela. Ostrvo je takođe dom kolonije prelepih paunova. Povratak u Nungwi u večernjim satima.
Uračunato : privatan prevoz, lokalni vodič, vožnja brodom do Prison Islanda

USLOVI ULASKA U TANZANIJU:
Državljani Srbije mogu da uđu u Tanzaniju. Neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Po dolasku, svi putnici se o svom trošku (25 dolara) podvrgavaju dodatnom testiranju (brzi test).
Pre dolaska u Tanzaniju (u roku od 24 sata) svi putnici moraju da popune obrazac na sajtu https://afyamsafiri.moh.go.tz/.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU I UPLATU JE 10.SEPTEMBAR  2022. ILI DO POPUNE MESTA.
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

OSTALE NAPOMENE:
•  Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP DOO licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.
•Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi nikakvu odgovornost.
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
• Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
• Prilikom prijavljivanja putnici dostavljaju kopiju prve strane pasoša sa fotografijom. U suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
• Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje. Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
• Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju. U slučaju da putnik ne dobije vizu, agencija ne snosi odgovornost i postupa se u skladu sa OUP.
• Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
• Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
• Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
• U prevoznim sredstvima, kao i u smeštajnim objektima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Putnici će biti pismeno obavešteni (mailom) par dana pred kupovinu avio karte.
• Za ovo putovanje postoji poseban uslov putovanja,gde svi putnici svojom uplatom aranzmana potvrđuju da su saglasni sa istim. Avio karte se obično kupuju nekoliko meseci unapred i ukoliko putnik nakon prijave i uplate otkaže putovanje, dužan je da plati troškove avio karte u skladu sa uslovima avio kompanije. Gorepomenuta obaveza je istaknuta u člana 71. Zakona - ako lice kome je poverena usluga prevoza zahteva naknadu za promenu imena putnika ili poništavanje karte i izdavanje nove, organizator putovanja ima pravo i na naknadu tih troškova (ova napomena važi samo za avio-aranžmane).
• Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija i satnica od strane avio kompanije.
• Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju odmah se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.
• Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere na destinaciji i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
• Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
• Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
• Oko odlaska na fakultativne izlete putnici su u obavezi da se izjasne pre polaska na putovanje . Minimalan broj prijavljenih za organizovanje fakultativnih izleta je 10 osoba.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U slučaju primedbi i žalbi odmah se obratiti predstavniku Organizatora putovanja
• U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđeni ulasci u javne institucije, sakralne objekte i spomenike kulture, osim kada je to predviđeno i istaknuto programom putovanja.
• Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati peške, privatnim prevozom, gradskim prevozom ili bilo kojim drugim sredstvom.
• Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da unapred provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom
• Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Organizator putovanja ne može odgovarati u slučaju nestanka ličnih stvari , krađe i nepredviđenih okolnosti.
• Kategorizacija smeštaja je određena prema lokalnoj kategorizaciii zemlje u kojoj se smeštaj nalazi, a koja se obično dosta razlikuje od kategorizacije smeštaja na koju su putnici navikli u Evropi.
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka, najčešće do 9-10h. Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom ne podrazumeva celodnevni boravak putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Vreme polaska ili dolaska putnika i ulaska ili izlaska putnika iz smeštajnog objekta uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom koje mogu da utiču na vreme polaska aviona i drugog prevoznog sredstva na koje organizator ne može da utiče, te zbog toga za takve slučajeve Organizator ne snosi odgovornost. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja - već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i slično.
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Svi objekti zadržavaju pravo izmene načina pružanja usluga ili ukidanje pojedinih usluga koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
• Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
• Putnici koji putuju sami imaju mogućnost da uz doplatu budu u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 10 dana pre puta.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja
• Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.

Molimo sve putnike da prilikom polaska na putovanje provere informacije o uslovima putovanja na portalima Ministarstva zdravlja i Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

Organizator putovanja BIG BLUE GROUP zadržava pravo da usled promene epidemioloških mera koje donose nadležni organi države Srbije, kao i država tranzita ili krajnje destinacije izvrši promenu programa putovanja. Državljanima Republike Srbije koji putuju u inostranstvo preporučujemo da se prethodno detaljno informišu da li je i pod kojim uslovima nameravano putovanje moguće realizovati. Od momenta objavljivanja programa putovanja do momenta realizacije putovanja, moguće su izmene uslova za realizaciju putovanja, ukidanja pojedinih mera ili uvođenja novih. S obzirom da se uslovi putovanja mogu menjati na dnevnoj bazi za realizaciju putovanja, merodavni su uslovi putovanja vazeći na dan početka putovanja. Uvođenje eventualnih novih epidemioloških mera koje ne utiču na realizaciju ugovorenog putovanja ne može biti osnov za otkaz putovanja od strane putnika.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group doo.

OTKAZ PUTOVANJA:
Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre početka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškove,
• 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
• 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
• 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
• 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012287, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA,

 

ZANZIBAR - JANUAR

 

Polazak: 24. januar 2023. / Povratak: 1. februar 2023.
9 dana (7 noćenja) - avionom

FIRST MINUT POPUST  ZA UPLATE DO 1. NOVEMBRA ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBUSa beskrajnim zlatnim plažama, kristalno plavim morem i primamljivim plantažama začina - Zanzibar je jednostavno praznik za sva čula.
Ostrvo Zanzibar je možda malo, ali postoji mnogo načina da se izgubite ovde: među drevnim, kaldrmom popločanim ulicama Stone Towna, u živopisnoj istoriji naroda koji ovaj raj naziva domom ili usred koralnih grebena koji ulaze u top 10 destinacija za ronjenje na svetu; u preukusnoj afričkoj kuhinji koja se bazira na morskim delicijama ili u prekrasnim mangrovim šumama koje kriju bogat biodiverzitet.
Zanzibar vam nudi bezbroj mogućnosti da sami izaberite u kojoj aktivnosti želite da se izgubite, ali nakon par dana u ovom skrivenom raju, možemo obećati da nećete želeti da budete pronađeni! 

 

DAN 1

 

BEOGRAD

 

(24.01.2023.) BEOGRAD – ZANZIBAR Sastanak putnika sa predstavnikom naše agencije kod šaltera Big Blue na aerodromu “Nikola Tesla” u 6:00 časova. Poletanje za Istanbul u 8:55 časova (let TK 1082). Dolazak 12:40 časova po lokalnom vremenu. Čekanje na vezu. Poletanje za Zanzibar u 19:00 časova (let TK 605).

 

DAN 8

 

ZANZIBAR

 

(25 -31.01.2023.) ZANZIBAR Dolazak na Zanzibar u ranim jutarnjim časovima (2:20h). Transfer od aerodroma do sela Nungwi. Smeštaj u hotel. Nungwi je najnaseljenije plažno mesto na Zanzibaru, nalazi se na severozapadnom delu ostrva i odlično je za ronjenje. Peščana plaža u Nungwi-ju je savršena i ima male oscilacije u povlačenju mora tokom plime i oseke. Ako volite kristalno čistu vodu okeana a sa druge strane volite dobar noćni provod i obilje restorana, Nungwi je jedno od najboljih mesta na ostrvu. U narednim danima očekuje vas kupanje u predivnom moru, ali i obilasci koje je za vas pripremio Big Blue Explore kako bi otkrili skrivene čari ovog interesantnog ostrva. U jedinstvenu cenu putovanja je uključena poseta školi u Nungwi-ju gde ćete saznati o obrazovnom sistemu na Zanzibaru, ali i upoznati njene brilijantne učenike, poseta Jozani šumi.Ova mangrova šuma je izuzetno važna za ekosisteme Zanzibara, pružajući stanište mnogim gušterima, zmijama i pticama, kao i sprečavajući eroziju obale. Jozani šuma je poznata i po endemskoj vrsti crvenih Colobus majmuna koji su bili na ivici istrebljenja ali su uspešno zaštićeni. U cenu aranžmana je uključen i izlet u mesto Paje, prekrasno mesto na istočnoj obali.U ponudi su i tri fakultativna izleta: „Blue Safari“ koji predstavlja celodnevni izlet brodom, ronjenje i plivanje; fakultativni obilazak glavnog grada Stone Town i upoznavanje autentične arhitekture i kulturno istorijskih znamenitosti, a tu je i egzotičan fakultativni izlet na farmu začina koja nudi jedinstvenu edukaciju o biljkama i začinima koje rastu na tlu Zanzibara. (7 noći)

 

DAN 9

 

BEOGRAD

 

(01.2.2023.) ZANZIBAR -BEOGRAD Rani,jutarnji let za Beograd. Tranfer na aerodrom. Poletanje za Istanbul u 03:40 časova (let TK 605). Obroci u avionu. Let sa presedanjem u Istanbulu. Dolazak u Beograd u 19:35h. Kraj putovanja.

FIRST MINUT CENA ARANŽMANA: 1350EUR
REGULARNA CENA: 1400EUR

Cena aranžmana po osobi u evrima *

FIRST MINUTE CENA VAŽI DO 1. NOVEMBRA  ILI DO POP

 

 

 

 FIRST MINUT CENA ARANŽMANA: 1350EUR
REGULARNA CENA: 1400EUR

Cena aranžmana po osobi u evrima *

FIRST MINUTE CENA VAŽI DO 1. NOVEMBRA  ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU

U jedinstvenu cenu putovanja je  uračunato: 
povratna avio kartu u ekonomskoj klasi na relaciji : Beograd – Zanzibar – Beograd (sa jednim presedanjem i  prtljagom),avionske takse koje u ovom trenutku ukupno iznose (339.82 EUR) ,sve transfere prema planu i programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto),smeštaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u  smeštaju Siri Beach Lodgue, troškove organizacije putovanja, licenciranog vodiča sve vreme tokom putovanja , PAKET OBILAZAKA (Nungvi selo i osnovna škola, Jozani šuma, Plaža Paje )

U jedinstvenu cenu putovanja nije uračunato:
Viza za Tanzaniju 50 usd (plaća se prilikom ulaska u zemlju), mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit, doplata za hotel 4* (na plaži), individualni troškovi, fakultativni izleti i obilasci, doplata za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od avio kompanije sa kojom se leti), međunarodno putno zdravstveno osiguranje. 

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 70%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:

• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
• preko računa.
• - administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa BIG BLUE GROUP).
Ukoliko Putnik u roku ne izvrši uplatu u celosti, smatra se da je putovanje otkazao u skladu sa tačkom 12. Opštih uslova. Svaka uplata akontacije vodi se kao uplata za sve putnike, a ne samo za jednog određenog putnika iz Ugovora.

SMEŠTAJ: 

„SIRI BEACH LODGE“                                                                                      www.sirizanzibar.com
Ovaj smeštaj se nalazi na minut hoda od plaže. Smeštaj je tipa pansion i ne podleže kategorizaciji. Smeštaj je adults-only, prima decu stariju od 11 godina. Wi-Fi je dostupan na javnim mestima kao što su terasa hotela i egzotična bašta. Sve sobe u hotelu poseduju klima uređaj, orman, posteljinu i privatno kupatilo. U sklopu smeštaja se služi doručak u jutarnjim časovima. Ovaj smeštaj se nalazi u blizini plaže Nungwi, Royal Beach and Kendwa Beach.

FAKULTATIVNI IZLETI
BLUE SAFARI                                                                                                                                    CENA: 70 EUR
Polazak na celodnevni izlet u jutarnjim časovima. Vožnja privatnim transferom do juga ostrva i ukrcavanje na brod. Na ovom interesantnom izletu moguće je videti delfine, peščane dine i koralne ribice.“ Blue Safari“ je jedrenje kroz mangrove šume, koralne grebene i mogućnost ronjenja sa instruktorom i vrhunskom opremom.Ronjenje duž zaliva Menai koji je jedan od najbogatijih koralnih grebena Zanzibara. Podvodni svet u zalivu Menai je spektakularan. Imaćete priliku da da dotaknete puno šarenih ribica, da vidite druga morska stvorenja i biljke koja čine ovaj ekosistem jedinstvenim.
Glavne aktivnosti ovog dana su poseta ostrvu Kvale, opuštanje na sprudovima, plivanje i ronjenje. Ručak je uključen u cenu, a na meniju su obično sveži morski plodovi: hobotnice, jastozi, lignje, ribe. Predeli tirkiznih boja se smenjuju dok lagano plovite kroz talase toplog mora.
Uračunato: vodič, privatni prevoz, ručak , bezalkoholno pice i snorkeling

FARMA ZAČINA                                                                                                                     CENA: 40 EUR

Spice Tour je jedan od najpopularnijih izleta na Zanzibaru. Zanzibar je bio jedan od vodećih svetskih proizvođača začina kao što su karanfilić́, muskatni oraščić́ i cimet. Transfer privatnim prevozom do organske farme sa širokim izborom biljaka. Na farmi posetioci pored toga što mogu dodirnuti, mogu omirisati  i okusiti  razne egzotične začine. Začini i začinsko bilje su prvobitno u Zanzibar doneli portugalski trgovci u 16. veku, doneli su ih iz svojih kolonija u Južnoj Americi i Indiji. Razgledajući farmu posetioci uče o pojedinostima vezanim za začine, začinsko bilje i voće koji rastu na Zanzibaru. Egzorični začini poput karanfilića, limunske trave, muskatnog oraščić́a, cimeta, kurkume, vanile, kokosa, papaje, čilja, crnog bibera, džekfruta, kardamona ..mogu se po pristupačnim cenama kupiti na farmi. Nakon obilaska odlazak na tradicionalni ručak .
Uračunato: lokalni vodič, ulaznica na farmu , ručak

STONE TOWN I PRISON ISLAND                                                                                   CENA: 60 EUR

Jutarnji polazak na fakultativni izlet koji obuhvata obilazak glavnog grada ostrva - Stone Town-a, kao i ostrvo Changuu koje je poznatije pod nazivom „Prison Island“. Polazak za StoneTown privatnim prevozom i putovanje u trajanju od sat vremena. Po dolasku sledi obilazak Stone Town-a u pešačkoj turi.  Obići ovaj unikatan i mističan grad koji je ujedno i kulturno i istorijsko srce Zanzibara je zaista poseban doživljaj. Grad je izgrađen tokom 19. veka a 2000. godine ga je UNESCO uvrstio u svetsku kulturnu baštinu. Stone Town je živo mesto gde ćete naći mešavinu  arapske, afričke, indijske i evropske kulture koje udobno žive u harmoničnoj zajednici. Dok hodate kroz lavirint ulica, preuskih da bi automobili mogli da prođu, možete videti džamije, crkve i hramove jedne do drugih. U gradu poseta kući i čuvenog pevača grupe Queen...
Nakon obilaska Stone Town-a odlazak do luke i ukrcavanje na brod koji vozi za Prision Island.  Nekada je ostrvo služilo kao pijaca robova i zatvor a danas se na njemu nalazi kolinija džinovskih kornjača koje se mogu videti i koje su uvek raspoložene za fotografisanje. Kornjače su u 19. veku donesene sa Sejšela. Ostrvo je takođe dom kolonije prelepih paunova. Povratak u Nungwi u večernjim satima.
Uračunato : privatan prevoz, lokalni vodič, vožnja brodom do Prison Islanda

USLOVI ULASKA U TANZANIJU:

Državljani Srbije mogu da uđu u Tanzaniju. Neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Po dolasku, svi putnici se o svom trošku (25 dolara) podvrgavaju dodatnom testiranju (brzi test).

Pre dolaska u Tanzaniju (u roku od 24 sata) svi putnici moraju da popune obrazac na sajtu https://afyamsafiri.moh.go.tz/.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU I UPLATU JE 10.NOVEMBAR 2022. ILI DO POPUNE MESTA.
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon  011 / 41 41 411

OSTALE NAPOMENE:

•  Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP DOO licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora.
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
• Sadržaj fakultativnih izleta(ukoliko ih ima) podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično), i oni nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike
• Na letu Turkish Airlines-a dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
• Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi nikakvu odgovornost.
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
• Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
• Prilikom prijavljivanja putnici dostavljaju kopiju prve strane pasoša sa fotografijom. U suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
• Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje. Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
• Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju. U slučaju da putnik ne dobije vizu, agencija ne snosi odgovornost i postupa se u skladu sa OUP.
• Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Putnici će biti pismeno obavešteni (mailom) par dana pred kupovinu avio karte.
• Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija i satnica od strane avio kompanije.
• Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju odmah se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.
• Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere na destinaciji i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
• Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
• Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
• Oko odlaska na fakultativne izlete putnici su u obavezi da se izjasne pre polaska na putovanje . Minimalan broj prijavljenih za organizovanje fakultativnih izleta je 10 osoba.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U slučaju primedbi i žalbi odmah se obratiti predstavniku Organizatora putovanja
• U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđeni ulasci u javne institucije, sakralne objekte i spomenike kulture, osim kada je to predviđeno i istaknuto programom putovanja.
• Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da unapred provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom
• Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Organizator putovanja ne može odgovarati u slučaju nestanka ličnih stvari , krađe i nepredviđenih okolnosti.
• Kategorizacija smeštaja je određena prema lokalnoj kategorizaciii zemlje u kojoj se smeštaj nalazi, a koja se obično dosta razlikuje od kategorizacije smeštaja na koju su putnici navikli u Evropi.
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka, najčešće do 9-10h. Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom ne podrazumeva celodnevni boravak putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Vreme polaska ili dolaska putnika i ulaska ili izlaska putnika iz smeštajnog objekta uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom koje mogu da utiču na vreme polaska aviona i drugog prevoznog sredstva na koje organizator ne može da utiče, te zbog toga za takve slučajeve Organizator ne snosi odgovornost. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja - već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i slično.
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Svi objekti zadržavaju pravo izmene načina pružanja usluga ili ukidanje pojedinih usluga koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije.
• Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
• Putnici koji putuju sami imaju mogućnost da uz doplatu budu u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.
Molimo sve putnike da prilikom polaska na putovanje provere informacije o uslovima putovanja na portalima Ministarstva zdravlja i Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group doo.

OTKAZ PUTOVANJA :

Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre početka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškove,
• 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
• 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
• 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
• 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012287, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas


Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /home/web009/public_html/count.php on line 7