Berlin 2017.

 

 

 

 

Berlin je glavni, a i najveci grad Nemačke. Od trgovačkog centra u 13. veku do moćnog evropskog grada 21. veka, Berlin je prošao turbulentni period razvoja, obeležen velikim kulturnim i istorijskim dogadjanjima koja su ga definisala kao dinamičan i kreativan grad, pravo srce moderne Nemačke. Istočni deo Berlina je za mnoge turisticki najzanimljiviji, posebno memorijalna East Side Gallery – oko kilometar dug ostatak berlinskog zida, oslikan sa 106 slika različitih svetskih umetnika. Tu je i nezaobilazan Aleksanderplatz sa TV tornjem sa koga se pruža predivan pogled na čitav grad. Veličanstvene kulturne institucije, bogati muzeji, raskošna pozorišta i operske kuće, moderni restorani i brojni barovi, uvek pune diskoteke čine Berlin neodoljivom metropolom.

 

 

 

 

   

   


 

 

 

 

BERLIN  AVIONOM

 

 

- SVAKODNEVNI POLASCI TOKOM CELE GODINE -

 

 

Paket aranžman / avionski prevoz i smeštaj

Termin putovanja

Hotel

Ukupna cena po osobi

Svakodnevni polasci tokom cele godine

Hotel Novum Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie 4*

od 332 €

Svakodnevni polasci tokom cele godine

Days Inn Berlin City South 3*

od 257 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima, po osobi.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan BEOGRAD - BERLIN

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Po sletanju u Berlin, individualan transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2. – 4. dan BERLIN

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

5. dan BERLIN – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom. Polazak aviona za Beograd. (Kraj usluga)

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Berlin - Beograd kompanijom Air Serbia
 • Smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama
 • Troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove avionskih taksi – oko 94 € (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)
 • individualan transfer aerodrom – hotel - aerodrom
 • individualno zdravstveno osiguranje

 

 NAPOMENA ZA TRANSFER:

 • Cena taksija od aerodroma do centra grada – oko 38€ po pravcu
 • Cena karte za 2h – oko 2€ po osobi. Cena dnevne karte – oko 7€ po osobi. Predlozi transfera:

Airport Express voz RE7

Airport Express voz RB14

 

NAPOMENA:

 • Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

 

 CENA ZA 1/1 SOBU - NA UPIT

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

1. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:

Za polaske od 01.10. do 01.02……….....................najkasnije do 15.04.2017.

Za polaske od 01.02. do 01.04……….....................najkasnije do 15.06.2017.

Za polaske od 01.04. do 01.06...................………..najkasnije do 15.08.2017.

Za polaske od 01.06. do 01.10……….....................najkasnije do 15.12.2017.

3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA :

Smeštaj je u Berlinu (Nemačka) u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC.Smeštaj je u nekom od navedenih hotela u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema :

 

Hotel Novum Select hotel Berlin Checkpoint Charlie 4* - https://www.novum-hotels.de 

Hotel se nalazi na oko 100 metara od Friedrichstrabe soping ulice i 600 metara od Checkpoint Charlie Museum. Kochstrabe metro stanica udajena je 3 min od hotela, 15 min hoda ima do Potsdamer Platz i 20 minuta hoda od Brandenburg kapije. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i fen. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

Hotel DAYS INN BERLIN CITY SOUTH 3* - www.daysinnberlinsouth.com

Odličan hotel sa 3*, nalazi se u blizini srca Berlina . Svaka soba ima tuš/WC, fen, TV, klimu, besplatan WI-FI. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi je odobren gore navedeni popust.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
 • Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

 

VAŽNA  NAPOMENA:

 • Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.
 • Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju nestigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
 • Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

 

 Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Organizator putovanja je Turistička agencija organizator putovanja sa licencom OTP br.61/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 prijavljena putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 88

Danas: 88

Juče: