NOVA GODINA DOMINIKANA 

 

 Dominikanska Republika - Nova godina

 

Bele peščane plaže, impresivni planinski lanci isprepleteni spektakularnim rekama i vodopadima, jezera sa slanom vodom i egzotični biljni i životinjski svet samo su deo atrakcija Dominikanske Republike.

Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

 U PRIPREMI...

POLAZAK: 

POVRATAK: 

11 dana/9 noći

1. dan BEOGRAD –  PARIZ – PUNTA KANA

Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Pariz JU310 u 06:40. Sletanje u 09:20 i nastavak letom AF968 za Punta Kanu u 13:35. Sletanje u  17:50 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Večera. Noćenje.

2.- 9. dan PUNTA KANA  

Boravak u izabranom hotelu na bazi „all inclusive“ usluge.

10. dan PUNTA KANA - PARIZ

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Čekiranje na let za Pariz AF969 u 20:30. Noćni let sa obrocima u avionu. Check-out posle 11h.

11. dan PARIZ – BEOGRAD

Sletanje u 09:50. Nastavak za Beograd letom JU315 u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

NAZIV HOTELA

 

WHALA! BAVARO  ***

1.475 €

GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO ****+

1.839 €

GRAND PALLADIUM BAVARO SUITES *****

1.915 €

OCCIDENTAL GRAND PUNTA CANA *****

2.095 €

Mogućnost rezervacije drugih hotela i termina na upit! 

 

Cena uključuje: avio prevoz, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), 9 noćenja na bazi “all inclusive” usluge (doručak/ručak/večera-švedski sto) u izabranom hotelu, organizaciju i realizaciju putovanja.

Cena ne uključuje: aerodromske takse (cca 395 € - plaćaju se uz aranžman u agenciji), ulaznu i izlaznu taksu od 30 $ (plaća se na aerodromu u Punta Kani), putno osiguranje, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Grand Palladium Bavaro Suites *****

  • Grand Palladium Bavaro SuitesGrand Palladium Bavaro SuitesGrand Palladium Bavaro Suites
 

Divan hotel nalazi se direktno na peščanoj plaži Bavaro Beach. Lociran je usred velikog vrta u sklopu Grand Palladium kompleksa.

Grand Bahia Principe Bavaro *****

  • Grand Bahia Principe BavaroGrand Bahia Principe BavaroGrand Bahia Principe Bavaro
 

Predivan hotel, nalazi se na prelepoj Playa Bavaro. Aerodrom Punta Cana je udaljen oko 30 minuta.

Occidental Grand Punta Cana ****

  • Occidental Grand Punta CanaOccidental Grand Punta CanaOccidental Grand Punta Cana
 

Mirna atmosfera i španski stil gradnje koje okružuju tropske bašte čine Occidental Grand Punta Cana resort idealnim za potpuni odmor i opuštanje.

Whala! Bavaro ***

  • Whala! BavaroWhala! BavaroWhala! Bavaro
 

Hotel se nalazi na samo nekoliko minuta od čuvene plaže Bavaro, a sadrži dva restorana, tri bara i tri otvorena bazena...

 

 

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu  ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  228669, od 25.01.2016., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 211

Danas: 211

Juče: