ISTANBUL 2017

 

NOVA GODINA U GRADU NA 2 KONTINENTA

 

6 DANA AUTOBUSOM

 

 

Istanbul –spoj istoka i zapada, Evrope i Azije. Grad na dva kontinenta sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo – nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

 

Istanbul.jpg

 

Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

Opis

Broj dana

Termin putovanja

Hotel

Ukupna cena po osobi

Doček Nove godine

6 dana

29.12.2016.-03.01.2017.

Hotel 3*

149 € 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cena iz tabele je u evrima , po osobi .

 

 

OBILASCI: Istanbul – Plava Džamija – Aja Sofija – Topkapi dvorac – Kapali Čaršija – Tursko veče – Krstarenje Bosforom – Dolmabahče palata

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.    dan 29.12.2016. četvrtak BEOGRAD – NIŠ

 

Polazak oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Niša sa parkinga Tempa oko 20:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Bugarsku prema Istanbulu.

 

2.    dan 30.12.2016. petak ISTANBUL 1

 

Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Zlatni rog, Galata most, centar grada Taksim, deo grada Bešiktaš … Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. dan  31.12.2016. subota ISTANBUL 2 – KAPALI ČARŠIJA – DOČEK NOVE GODINE

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska najvećih kulturno-istorijskih znamenitosti Istanbula: hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, egipatski obelisk, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Aja Sofija – nekada najveća crkva sveta, Topkapi dvorac – sedište osmanske imperije... Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualni odlazak na Kapali čaršiju, trgovački centar sa preko 5000 radnji. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima, mogućnost organizovanja fakultativni odlazak u neki od nacionalnih restorana za doček Nove 2017. godine, ili individualni odlazak na neki od trgova i čekanje Nove godine uz vatromet. Noćenje.

 

4. dan 01.01.2017. nedelja ISTANBUL – KRSTARENJE BOSFOROM – DOLMABAHČE PALATA –PATRIJARŠIJA

Doručak.. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula...). Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj partijaršiji. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska  Dolmabahče palate. Poseta poslednjeg sedišta sultana i obilazak Selmluka. Noćenje.

 

5. dan 02.01.2017. ponedeljak ISTANBUL

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vremeU poslepodnevnim časovima polazak za BeogradNoćna vožnja kroz Bugarsku prema Beogradu.

 

6. dan 03.01.2017. utorak  BEOGRAD – NIŠ Dolazak u Niš i Beograd u podnevnim časovima.                   

(Kraj usluga)

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 

prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

smeštaj u Istanbulu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu u rangu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama

obilaske prema programu (Istanbul 1 – panorama)

troškove organizacije i vođenja aranžmana

usluge licenciranog pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka

 PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTUOSIGURANJA

ulaznice i fakultativne izlete

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

 

Istanbul 2 (hipodrom, Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi dvorac-osnovna ulaznica...) – 40 € (sa ulaznicama) odrasli / 30 € deca

Tursko veče (sa večerom i trbušnim plesom) – 30 € odrasli / 20 € deca

Dolmabahče palata (sa ulaznicom za Selmluk) – 25 € odrasli / 15 € deca

Krstarenje Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji – 20 € / deca 10 €

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

 

POPUSTI:

 

deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)

deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

 

 

SOPSTVENI PREVOZ:

 

NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ

 

pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje

postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

 

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

 

 

GRAD

MESTO POLASKA

CENA POVRATNOG TRANSFERA

SUBOTICA

parking kod radničkog univerziteta

25 EUR

NOVI SAD

parking kod železničke stanice

15 EUR

 

OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd – Niš, kao i na magistralnom putu Niš – Gradina (granica sa Bugarskom)

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

 

1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama, čekovima građana (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do15.04.2017.

3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

 

Smeštaj je u Istanbulu (Turska) u hotelima u rangu 3*. Nalaze se u centru starog dela Istanbula, u blizini svih kulturno-istorijskih znamenitosti. Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:

 

EPHESUS - www.hotelephesus.com

Hotel se nalazi u starom delu grada i u blizini je svih većih znamenitosti. Hotel ima restoran i bar. Sobe su sa kupatilom (tuš/wc), TV, fenom, telefonom, klimom, sefom, minibarom(uz doplatu). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

OPŠTE NAPOMENE:

 

Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Organizator putovanja je Turistička agencija organizator putovanja sa  licencom OTP br.61/2010.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

 

 

 


 

 

 

 

ISTANBUL 2016

 

 

 

NOVA GODINA U GRADU NA 2 KONTINENTA

 

 

 

4 DANA AVIONSKI PREVOZ

 

 

 

I ako nije glavni , nama je sigurno najpoznatiji , a svakako je najveći grad Republike Turske. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Ovaj veliki grad, jedini na svetu podignut na dva kontinenta, zapljuskivan moćnim Bosforom sa istoka, vodama zaliva “Zlatni rog” sa severa i Mramornim morem sa juga, ima površinu od 5.712 km2 i u svoj atar uključuje grupu ostrva Mramornog mora poznatu kao Prinčevska ostrva. Klimu karakterišu topli mediteranski vetrovi, koji se suprotstavljaju frekventnom hladnom talasu iz pravca Crnog mora.

Na mestu malog Vizantiona nikao je novi Rim, koji će poneti ime Konstantinopolj ili Konstantinov grad. Kasnije su ga zvali Carigrad, a danas Istanbul. Istanbul je ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor i jak turistički centar.

 

istanbul-11.jpg  istanbul3.jpg

 

 


Paket aranžman / avionski prevoz, smeštaj i obilasci

Period putovanja

Hotel

Cena po osobi

30.12.2015. – 02.01.2016.

HOTEL 3*

289 €

31.12.2015. – 03.01.2016.

HOTEL 3*

279 €

 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

Cene iz tabele su u evrima, po osobi.

 

 

PROGRAM BROJ 1 – polazak 30.12.2015.

 

OBILASCI: Istanbul – Plava Džamija - Aja Sofija – Topkapi dvorac – Kapali Čaršija– Tursko veče – Krstarenje Bosforom - Dolmabahče palata

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan sreda 30.12.2015. BEOGRAD – ISTANBUL

 

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 u 10:20h. Let za Istanbul kompanijom Air Serbia JU552 u 12:20h. (Proveriti tačno vreme letova dva dana pre polaska). Sletanje u Istanbul u 14:55h (lokalno vreme). Panoramsko razgledanje grada iz autobusa, sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Odlazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2.dan četvrtak 31.12.2015. TOPKAPI DVORAC – DOČEK NOVE GODINE

 

Doručak . U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska najvećeg sedišta osmanske imperije Topkapi dvorca. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima, mogućnost organizovanja fakultativni odlazak u neki od nacionalnih restorana za doček Nove 2016. godine, ili individualni odlazak na neki od trgova i čekanje Nove godine uz vatromet. Noćenje.

 

3.dan petak 01.01.2016. ISTANBUL 1 – TURSKO VEČE

 

Doručak . Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni obilazak nekih od najvećih kulturno-istorijskih znamenitosti Istanbula: Plave džamije-jedne od najspektakularnijih džamija na svetu, hipodroma-nekadašnjeg središta vizantijske moći u gradu, Aja Sofije-nekada najveće crkve na svetu... Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska naTursko veče – večera u nacionalnom restoranu sa trbušnim plesom. Noćenje.

 

4.dan subota 02.01.2016. ISTANBUL - KRSTARENJE BOSFOROM – DOLMABAHČE PALATA – BEOGRAD

 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta –krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula...). Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj partijaršiji. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Dolmabahče palate. Poseta poslednjeg sedišta sultana i obilazak Selmluka. 

Transfer na aerodrom za let JU553 u 16:30h (lokalno vreme). Polazak aviona za Beograd. Sletanje u Beograd u 17:10h.

(Kraj usluga)

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 

Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd kompanijom Air Serbia

Smeštaj u izabranom hotelu u rangu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)

Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom

Panoramsko razgledanje grada po dolasku u Istanbul

Asistenciju lokalnog vodiča na srpskom jeziku

Troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 

Troškove avionskih taksi – oko 105 € (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)

Individualno zdravstveno osiguranje - PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

Ulaznice i fakultativne izlete

 

 

PROGRAM BROJ 2 – polazak 31.12.2015.

 

OBILASCI: Istanbul – Plava Džamija - Aja Sofija – Topkapi dvorac – Kapali Čaršija– Tursko veče – Krstarenje Bosforom - Dolmabahče palata

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan četvrtak 31.12.2015. BEOGRAD – ISTANBUL

 

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 u 11:10h. Let za Istanbul kompanijom Air Serbia JU553 u 13:10h. (Proveriti tačno vreme letova dva dana pre polaska). Sletanje u Istanbul u 15:45h (lokalno vreme). Panoramsko razgledanje grada iz autobusa, sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Odlazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme. U večernjim časovima, mogućnost organizovanja fakultativni odlazak u neki od nacionalnih restorana za doček Nove 2016. godine, ili individualni odlazak na neki od trgova i čekanje Nove godine uz vatromet.Noćenje.

 

2.dan petak 01.01.2016. ISTANBUL 1 – TURSKO VEČE

 

Doručak . Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni obilazak nekih od najvećih kulturno-istorijskih znamenitosti Istanbula: Plave džamije-jedne od najspektakularnijih džamija na svetu, hipodroma-nekadašnjeg središta vizantijske moći u gradu, Aja Sofije-nekada najveće crkve na svetu, Topkapi dvorca – najveće sedište osmanske imperije... Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Tursko veče – večera u nacionalnom restoranu sa trbušnim plesom. Noćenje.

 

3.dan subota 02.01.2016. ISTANBUL - KRSTARENJE BOSFOROM – DOLMABAHČE PALATA

 

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula...). Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj partijaršiji. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Dolmabahče palate. Poseta poslednjeg sedišta sultana i obilazak Selmluka . Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

4.dan nedelja 03.01.2016. ISTANBUL – BEOGRAD

 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do transfera na aerodrom za let u 15:40h (lokalno vreme). Polazak aviona za Beograd. Sletanje u Beograd u 16:20h.

(Kraj usluga)

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd kompanijom Air Serbia

Smeštaj u izabranom hotelu u rangu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)

Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom

Panoramsko razgledanje grada po dolasku u Istanbul

Asistenciju lokalnog vodiča na srpskom jeziku

Troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 

Troškove avionskih taksi – oko 105 € (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)

Individualno zdravstveno osiguranje - PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

Ulaznice i fakultativne izlete

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 70 €

 

POPUSTI:

 

deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)

deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 

1. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz uvećanje od 2 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:

Za polaske od 01.10.2015. do 01.02.2016.………...najkasnije do 15.04.2016.

3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA :

 

Smeštaj je u Istanbulu (Turska) u izabranom hotelu u rangu 3*. Nalazi se u centru starog dela Istanbula, u blizini svih kulturno-istorijskih znamenitosti. Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:

 

HOTEL U RANGU 3*:

 

HOTEL EPHESUS - http://www.hotelephesus.com/

Hotel se nalazi u starom delu grada i u blizini je svih većih znamenitosti. Hotel ima restoran i bar. Sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om, fenom, telefonom, klimom, sefom i mini barom (uz doplatu). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama) zavise od broja prijavljenih putnika.

Minimum za realizaciju je 25 putnika :

Istanbul 1 (hipodrom, Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi dvorac-osnovna ulaznica...) – 50 € (sa ulaznicama) odrasli / 40 € deca

Tursko veče (sa večerom i trbušnim plesom) – 35 € odrasli / 25 € deca

Dolmabahče palata (sa ulaznicom za Selmluk) – 40 € odrasli / 30 € deca

Krstarenje Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji – 30 € / deca 20

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

OPŠTE NAPOMENE:

 

Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona

Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

unije

Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

 

VAŽNA  NAPOMENA:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.

Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju nestigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.

Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Organizator putovanja je Turistička agencija organizator putovanja sa licencom OTP br.61/2010

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 20 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

 


 

 

ISTANBUL 2016 NOVA GODINA

 

6 DANA AUTOBUSOM  3 NOCENJA + RAZGLEDANJA + CITY TOUR

 

29.12.2015- 03.01.2016

 

 

  

 

 

 

Program:

 

1. dan (29.12.2015.) - POLAZAK iz Novog Sada sa parkinga kod  LOKOMOTIVE- (Zeljeznicka stanica)  u 14.00h, i iz Beograda sa parkinga kod buvljaka16.00h.Nis parking kod „TEMPA“ oko 20 h Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 

2. dan (30.12.2015.) - Dolazak u ISTANBUL u podnevnim satima.. Panoramski krug sa razgledanjem iz vozila na putu ka Čamliči brdu na kojem se nalazi gradski vidikovac. Usputno panoramsko razgledanje: Galata most i Galata kula, Taksim – najveći trg evropskog dela grada sa tipičnim evropskim izgledom i brojnim šoping centrima; Šišli – evropski kvart grada; prelazak preko Bosfora na azijsku stranu preko sjajnog mosta Mehmeda Osvajača... Dolazak na Čamliču odakle se pruža neverovatan pogled na grad. Predah. .Odlazak do hotela. Smeštaj. U večernjim satima  21:00 fakultativni odlazak u Nargila klub koji se nalazi u orijentalnoj četvrti grada-Čemberlitaš. Uživanje u tipičnoj orijentalnoj atmosferi Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. dan (31.12.2015.) - Doručak. . Polazak u razgledanje grada pešice.. Eksterijerni obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenja Carigrada: Bajazitov trg sa Univerzitetom i džamijom, Kapali čaršija – najveći orijentalni bazaar na svetu, Čemberlitaš – stub sa obručima iz vizantijskog perioda, Hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, Egipatski obelisk, Stub Troglave zmije, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu,  Fakultativna posetaAja Sofija – nekada najveća crkva sveta, Topkapi palata – sedište osmanske imperije... Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Fakultativno  DOČEK NOVE GODINE – Krstarenje Bosforom sa bogatom večerom i programom. Zabava... U ponoć će se brod zaustaviti ispod Fatihovog mosta na granici Evrope i Azije i putnici će imati prilike da uživaju u spektakulanom vatrometu sa evropske i azijske strane grada. Povratak u hotel oko 03.00h. Noćenje

 

4. dan (01.01.2016) - Dorucak. Fakultativno odlazak na dnevno krstarenje Bosforom u trajanju od 2 sata uz razgledanje grada: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš – kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula, Jildiz palata, itd. Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji.  Posle razgledanja Vaseljenske patrijarsije odlazak do Egipatske pijace. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel.Fakultativni Fakultatino odlazak u nacionalni restoran Gar na reprizu Nove godine uz program trbusnih plesacica i veceru. Nocenje.

 

5. dan ( 02.01.2016.) - Doručak. Odjava iz hotela.Fakultativno obilazak Dolmabahce palate poslednje sedište sultana, izgradjena je između 1842. i 1856. godine. Dolmabahče je sagrađena po planovima arhitekte Bajlana. Palata sadrži 334 sobe, 25 salona, 6 kupatila i 6 terasa. Slobodno vreme. Polazak ka Srbiji u 18.00. Nocna voznja kroz Tursku i Bugarsku

 

6. dan ( 03.01.2016 ) - Dolazak Nis/ Beograd/Novi Sad u podnevnim satima.

 

Cene su izražene u Eur po osobi

Hotel Cena za polaske iz Novog Sada Cena za polaske iz Beograda Cena za polaske iz Niša
Bosfor 3* 149 145 139
Mirilayon 4* 199 195 189

 

Doplata za jednokrevetnu sobu:

50€ u hotelu sa 3*, u hotelu sa  4* - 75€


Cena aranžmana obuhvata: 

- prevoz autobusom visoko turističke klase na datoj relaciji

- 3 noćenja sa doručkom u Hotelu sa 3* ili 4* u Istanbulu (smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama sa TWC)

- obilaske prema programu uz tumačenja turističkog vodiča

- usluge lokalnog vodiča tokom eksterijernog ragledanja Istanbula 3. dana putovanja

- organizacione troškove

- troškove puta u inostranstvu (drumarine, parkinzi, prelazak autobusa na azijsku stranu)

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

- nikakve pansionske i van pansionske usluge sem navedenih

- fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

- medjunarodno putno-zdravstveno osiguranje 

 

FAKULTATIVNI PROGRAM se realizije samo u slučaju prijave minimum 25 putnika! 

Nargila klub – 10€ (uključuje troškove vodiča, ulaznicu za klub, 2 čaja i pušenje nargile); 

Aja Sofija-Topkapi palata – 45 € (uključuje troškove vodiča i ulaznice za Aja Sofiju i tri sekcije Topkapija, slusalice, obilazak 

Plave djamije i Sulejmanije),Tursko veče – 35€ (uključuje prevoz do restorana, vodiča i večeru uz celovečernji program); 

Krstarenje Bosforom , Vaseljenska patrijarsija, - 20 € (uključuje prevoz do luke, vodiča i krstarenje sa navedenim razgledanjimai ulaznicama ), 

Dolmabahce palata - 35€ (ulaznica, prevoz, slusalice  i vodic), 

Docek Nove godine –( celonocno krstarenje Bosforom, vecera, neograniceno pice, trbusne plesacice, animatori) okvirna cena je oko 85€  - ( IZJASNITI SE PRILIKOM REZERVACIJE ARANZMANA)

 

 

Uslovi plaćanja:

plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti na dan prijave prema prodajnom kursu poslovne banke.

Na ime prijave uplaćuje se 30% od cene aranžmana dok se ostatak plaća najkasnije 15 dana pre putovanja.

Cekovima gradjana zakljucno sa 15.12..2015. uz 2% uvećanja po mesečnom nivou

 

HOTEL 3* BOSFOR -  blizu stanice javnog prevoza. Hotel poseduje lobi sa recepcionim delom i dnevnim boravkom, bar, restoran za posluživanje doručka. Sve sobe su komforne i poseduju kupatilo, TV, tel, centralno grejanje i klima sistem.

 

HOTEL 4* MIRILAYON -  nalazi se u evropskom delu Istanbula, u istorijskoj četvrti, nedaleko od najvećih gradskih znamenja i blizu stanice javnog prevoza. Hotel poseduje lobi sa recepcionim delom i dnevnim boravkom, bar, restoran za posluživanje doručka. Sve sobe su komforne i poseduju kupatilo, TV, tel, centralno grejanje i klima sistem. Hotel poseduje otvoren bazen, tursko kupatilo, saunu, masažu i frizerski salon.

 

 NAPOMENE I POSEBNE MOGUĆNOSTI:

OKVIRNA CENA DOCEKA NOVE GODINE NA BRODU JE OKO 85 EURA. TACNA CENA BICE POZNATA DO SREDINE NOVEMBRA.

  • Rezervacija II i III reda za sedenje u autobusu – 30 € po osobi.
  •  Rezervacija IV i V reda za sedenje u autobusu – 20 € po osobi.
  • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 10 € po osobi.
  • Raspored sedenja u autobusu se obavlja isključivo prema datumu prijave! Prvi red nije moguće rezervisati!

 

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

ORGANIZATOR garantuje samo za uplaceni deo iznosa, ostatak je podlozan promenama usled promena na monetarnom trzistu ili povecanja cena hotela, prevoza i usluga

 

Аranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja organizatora otp 285/2010

 

 

 


 
 
 
 
ISTANBUL NOVA GODINA
 

7 DANA AUTOBUSOM  4 NOCENJA + RAZGLEDANJA + CITY TOUR

 

29.12.2015/04.01.2016

 
 
 
 
  
 
 

 

Program:

 

1. dan (29.12.2015.) - POLAZAK iz Novog Sada sa parkinga kod LOKOMOTIVE (Zeljeznicka stanica)  u 14.00h, i iz Beograda sa parkinga kod BUVLJAKA  u 16.00h.Nis parking kod doma rukometa oko 20 h.Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 

2. dan (30.12.2015.) - Dolazak u ISTANBUL u podnevnim satima.. Panoramski krug sa razgledanjem iz vozila na putu ka Čamliči brdu na kojem se nalazi gradski vidikovac. Usputno panoramsko razgledanje: Galata most i Galata kula, Taksim – najveći trg evropskog dela grada sa tipičnim evropskim izgledom i brojnim šoping centrima; Šišli – evropski kvart grada; prelazak preko Bosfora na azijsku stranu preko sjajnog mosta Mehmeda Osvajača... Dolazak na Čamliče odakle se pruža neverovatan pogled na grad.Odlazak i smestaj u hotel U večernjim satima 21:00 h fakultativni odlazak u Nargila klub koji se nalazi u orijentalnoj četvrti grada-Čemberlitaš. Uživanje u tipičnoj orijentalnoj atmosferi. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. dan (31.12.2015.) - Doručak. . Polazak u razgledanje grada pešice.. Eksterijerni obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenja Carigrada: Bajazitov trg sa Univerzitetom i džamijom, Kapali čaršija – najveći orijentalni bazaar na svetu, Čemberlitaš – stub sa obručima iz vizantijskog perioda, Hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, Egipatski obelisk, Stub Troglave zmije, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Fakultativna poseta Aja Sofija – nekada najveća crkva sveta, Topkapi palata – sedište osmanske imperije... Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Fakultativni DOČEK NOVE GODINE – Krstarenje Bosforom sa bogatom večerom i programom. Zabava... U ponoć će se brod zaustaviti ispod Fatihovog mosta na granici Evrope i Azije i putnici će imati prilike da uživaju u spektakulanom vatrometu sa evropske i azijske strane grada. Povratak u hotel oko 03.00h. Nocenje.

 

4. dan (01.01.2016.) - Dorucak. Fakultativno odlazak na dnevno krstarenje Bosforom u trajanju od 2 sata uz razgledanje grada: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš – kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula, Jildiz palata, itd. Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel.Fakultatino odlazak u nacionalni restoran Gar na reprizu Nove godine uz program trbusnih plesacica i veceru.Noćenje

 

5. dan(02.01.2016.) - Doručak.Fakultativno obilazak Dolmabahce palate poslednje sedište sultana, izgradjena je između 1842. i 1856. godine. Dolmabahče je sagrađena po planovima arhitekte Bajlana. Palata sadrži 334 sobe, 25 salona, 6 kupatila i 6 terasa. Slobodno vreme.Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  FAKULTATIVNO ODLAZAK NA SPEKTAKULARNI  PLES DERVISA. Nocenje.

 

6. dan (03.01.2016.) - Dorucak. Odjava iz hotela.  Slobodno vreme. Polazak ka Srbiji u 16:00h. Putovanje preko Bugarske. Nocna voznja.

 

7. dan (04.01.2016) - Dolazak u Nis/ Beograd  /Novi Sad u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

 

Cene su izražene u Eur po osobi

Hotel Cena za polaske iz Novog Sada Cena za polaske iz Beograda Cena za polaske iz Niša
Bosfor 3* 169 165 159
Mirilayon 4* 229 225 219

 

Doplata za jednokrevetnu sobu:

70€ u hotelu sa 3*, u hotelu sa  4* - 98€

 


Cena aranžmana obuhvata: 

- prevoz autobusom visoko turističke klase na datoj relaciji

- 4 noćenja sa doručkom u Hotelu sa 3* ili 4* u Istanbulu (smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama sa TWC)

- obilaske prema programu uz tumačenja turističkog vodiča

- usluge lokalnog vodiča tokom eksterijernog ragledanja Istanbula 3. dana putovanja

- organizacione troškove

- troškove puta u inostranstvu (drumarine, parkinzi, prelazak autobusa na azijsku stranu)

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

- nikakve pansionske i van pansionske usluge sem navedenih

- fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

- medjunarodno putno-zdravstveno osiguranje 

 

FAKULTATIVNI PROGRAM se realizije samo u slučaju prijave minimum 25 putnika! 

Nargila klub – 10€ (uključuje troškove vodiča, ulaznicu za klub, 2 čaja i pušenje nargile); 

Aja Sofija-Topkapi palata – 45 € (uključuje troškove vodiča i ulaznice za Aja Sofiju i tri sekcije Topkapija, slusalice, obilazak 

Plave djamije i Sulejmanije),Tursko veče – 35€ (uključuje prevoz do restorana, vodiča i večeru uz celovečernji program); 

Krstarenje Bosforom , Vaseljenska patrijarsija, - 20 € (uključuje prevoz do luke, vodiča i krstarenje sa navedenim razgledanjimai ulaznicama ), 

Dolmabahce palata - 35€ (ulaznica, prevoz, slusalice  i vodic), 

Docek Nove godine –( celonocno krstarenje Bosforom, vecera, neograniceno pice, trbusne plesacice, animatori) okvirna cena je oko 85€  - ( IZJASNITI SE PRILIKOM REZERVACIJE ARANZMANA)

NOVO PLES DERVISA 25 € ( u cenu uljkucen transfer, program, dva caja ili voda)

 

 

Uslovi plaćanja:

plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti na dan prijave prema prodajnom kursu poslovne banke.

Na ime prijave uplaćuje se 30% od cene aranžmana dok se ostatak plaća najkasnije 15 dana pre putovanja.

Cekovima gradjana zakljucno sa 15.12..2015. uz 2% uvećanja po mesečnom nivou

 

HOTEL 3* BOSFOR -  blizu stanice javnog prevoza. Hotel poseduje lobi sa recepcionim delom i dnevnim boravkom, bar, restoran za posluživanje doručka. Sve sobe su komforne i poseduju kupatilo, TV, tel, centralno grejanje i klima sistem.

 

HOTEL 4* MIRILAYON -  nalazi se u evropskom delu Istanbula, u istorijskoj četvrti, nedaleko od najvećih gradskih znamenja i blizu stanice javnog prevoza. Hotel poseduje lobi sa recepcionim delom i dnevnim boravkom, bar, restoran za posluživanje doručka. Sve sobe su komforne i poseduju kupatilo, TV, tel, centralno grejanje i klima sistem. Hotel poseduje otvoren bazen, tursko kupatilo, saunu, masažu i frizerski salon.

 

 NAPOMENE I POSEBNE MOGUĆNOSTI:

OKVIRNA CENA DOCEKA NOVE GODINE NA BRODU JE OKO 85 EURA. TACNA CENA BICE POZNATA DO SREDINE NOVEMBRA.

  • Rezervacija II i III reda za sedenje u autobusu – 30 € po osobi.
  •  Rezervacija IV i V reda za sedenje u autobusu – 20 € po osobi.
  • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 10 € po osobi.
  • Raspored sedenja u autobusu se obavlja isključivo prema datumu prijave! Prvi red nije moguće rezervisati!

 

ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

ORGANIZATOR garantuje samo za uplaceni deo iznosa, ostatak je podlozan promenama usled promena na monetarnom trzistu ili povecanja cena hotela, prevoza i usluga

 

Аranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja organizatora otp 285/2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 211

Danas: 211

Juče: