NA IZVORIŠTU DUNAVA

 

Alzas i Švarcvald
Salzburg-Kolmar-Strazbur-Švarcvald-Insbruk-Swarovski svet
16.maj-22.maj 2016.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan Beograd – Salzburg
Polazak sa novog turističkog parkinga u bloku 42 (preko puta „buvljaka“) u 20:00. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim stajanjima radi odmora i osveženja.

2.dan Salzburg
Dolazak u Salzburg u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča. Salzburg je najpoznatiji po rođenju Mocarta i baroknoj arhitekturi. Poseta Mocartovoj kući koja je i najposećeniji muzej u Salzburgu, obilazak starog jezgra grada znanog po neverovatnoj očuvanosti građevina. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor I individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan Salzburg – Baden Baden – Kolmar
Posle ranog doručka nastavak putovanja preko Baden Badena prema Alzasu, čuvenoj francuskoj pokrajini poznatoj po dobrom vinu I gastronomiji. Dolazimo u mondensku banju Baden Baden, koja je sinonim za lepe stvari u životu. Fakultativno je moguće jednosatno kupanje u ovoj poznatoj banji. Posle kraće šetnje starim gradom I dobre kafe u nekom od mnogobrojnih restorana ove otmene banje put nastavljamo prema Kolmaru, pitoresknom mestašcu u srcu Alzasa. Dolazak u Kolmar u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4. dan Kolmar – Strazbur
Posle doručka predlažemo fakultativno celodnevni izlet za Strazbur, prestonicu Alzasa, bajkovitog grada ispresecanog kanalima I strmim ulicama, prelepih boja. Takođe grad gde je nastala protestantska vera. Dolazak u Strazbur oko podneva. Šetnja centrom grada sa vodičem: katedrala Notr Dam, gotičke arhitekture, građena od 12. do 15.veka sa astronomskim satom, Stara carina, Palata Rohan, kuća Kammerzell,.. fakultativno: vožnja brodićem kanalima reke Ill: četvrt Stara Francuska, pokriveni mostovi, Evropski parlament, Planetarijum, muzej čokolade…bezbroj kafića I pivnica…pačija pašteta, alzaski specijalitet Tarte Flambbe…teško je nabrojati sve lepote ovog alzaškog bisera. Povratak u Kolmar u večernjim satima. Noćenje.

5.dan Kolmar – Donauešingen – Insbruk
Doručak. Polazak prema Švarcvaldu. Vozimo se prema Švarcvaldu prelepoj nemačkoj planini poznatoj kao mesto rođenja Dunava u Donauešingenu, u kneževskom okruženju kod Firstenberškog dvora. Na ovom mestu spajaju se dve reke Breg I Brigah I nastaje Dunav, kako I sam naziv kaže, božanska reka (Dios – Zevs). Odmor I šetnja Fristenburškim parkom, jednim od najlepših parkova Nemačke do poslepodnevnih sati kada nastavljamo putovanje prema Insbruku. Dolazak u Insbruk u večernjim satima, smeštaj u hotel. Noćenje.

6.dan Insbruk - Svarovski svet - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela I polazak u obilazak glavnog grada Tirola smeštenog u srcu Alpa. Razgledanje istorijskog jezgra grada u pratnji stručnog vodiča: glavna pešačka ulica u starom gradu, katedrala Sv Jakova, Hofburg I nezaobilazni Golden Dachi, tkzv Zlatni krov – najveća turistička atrakcija Isnbruka, balkon na kući u starom gradu koga krase gotički ukrasi i više od 2000 pozlaćenih pločica a kuća je građena za cara Maksimilijana I u 16.veku. Posle obilaska grada put nastavljamo prema čarobnom svetu Swarovski kristala u mestu Vatens nedaleko od Insbruka. Ulaz u Swarovski kristalni svet krije se ispod vodopada. Unutar njega nalazi se najveća kristalna kupola na svetu koja je sačinjena od 595 komada predivnih kristalnih ogledala. Biti unutar kupole podseća na osećaj “biti unutar kristala”. Kristali na zidovima kupole reflektuju svetlost u neverovatno zabavnim kontrastima, a u kombinaciji sa bojama kupola postaje najmagičniji kristalni light-show. Mogućnost kupovine kristala na kraju posete.

7.dan Beograd
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

 

Termin Cena aranžmana po osobi
16.05. - 22.05.2016. 315eur

 

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese

Cena aranžmana uključuje:

· Prevoz autobusom visoke turističke klase
· Smeštaj u hotelima 3* po programu putovanja na bazi 4 noćenja sa doručkom 
· Stručno vođstvo puta u pratnji turističkog vodiča
· Troškove organizacije putovanja

Cena ranžmana ne uključuje:
· Doplatu za 1/1 sobu cca 100eur (na upit)
· Obavezno putno zdravstveno osiguranje
· Boravišna taksa u hotelima 1eur / noć

· Ulaznice za muzeje, galerije… 
· Fakultativne sadržaje Strazbur – 30€ (uključuje city tour autobusom + ulaznice za katedralu Notr Dam I Astronomskim satom + vožnja brodićem kanalima Strazbura, 70min), Jednočasovno kupanje u Baden Badenu - 15€, Swarovski svet - 25€ (uračunata ulaznica)

Način i uslovi plaćanja:
Popust za decu od 2-12 godina 25%.
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

· Prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)


· Čekovima građana uz uvećanje od 2% po mesečnom nivou
Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 5442

Danas: 29

Juče: 3359