SLOVENIJA BIOTERME  2020

 

 

 

 

Bioterme – smeštene su u mestu Mala Nedelja koje je 11 km udaljeno od Ljutomera, 20 km od Ptuja, 31 km od Maribora. U skladu sa prirodom i pružanjem kvalitetnih usluga Bioterme premašuju postojeću ponudu i postavljaju nove standarde na području zelenoga turizma. Područje je zbog svoje prirodne lepote 1976. godine proglašeno kao prirodni park. Specijalnost Bioterme mineralne vode dolazi iz dva bunara, sa dubine od 2.273 metara i 1.537 m I temperature između 42°C i 51°C. Voda je čista, bistra, visokog kvaliteta, topla, bogata natrijumom, kalijumom i bikarbonatom. Voda je pogodna za rekreaciju, sport, a naročito za medicinske svrhe, jer ima blagotvorno dejstvo na očuvanje funkcionalnosti motornog sistema i kičme. Bioterme se preporučuju svima koji žele provesti vreme u skladu sa prirodom, izvanrednom termalnom vodom, uz mogućnost zdravog i ponajprije mirnog boravka koji nam je potreban na našem odmoru i u svakodnevnom životu. 

 

LETNJI ODMOR U BIOTERMAMA

 

BIOTERME -  MALA NEDELJA - SLOVENIJA

 

HOTEL BIOTERME 4*

 

CENE U PRIPREMI!

 

HOTEL 1/2 SOBA
BIOTERME  

 

 

Jesensko opuštanje

 

 

49928545.jpg 

 

Cene su po osobi u dvokrevetnoj sobi, polupansion, minimum 2 noći.  

 

HOTEL NEDELJA-PETAK PETAK-NEDELJA
BIOTERME ****    

 

 

PAKET UKLJUČUJE:

 • 2 noćenja sa polupansionom u 1/2 sobi (economy) za dve osobe,
 • Neograničeno kupanje u bazenima termalnog parka dnevno od 08:00h do 21:00h, petkom i subotom do 22:00h,
 • Neograničen ulazak u svet sauna,
 • Besplatno korišćenje bade mantila,
 • Aktuelni animacijski program (aqua aerobik, pešačenje, nordijsko pešačenje),
 • Mogućnost celodnevnog kupanja na dan dolaska i odlaska bez doplate,
 • Besplatan WiFi,
 • Parking

 

DOPLATE:

 • Turistička taksa - 1.30eur dnevno po osobi 
 • Boravišna taksa - 2 eur po osobi za vreme boravka
 • Pun pansion - 13eur dnevno po osobi
 • Dodatni dan - 50eur dnevno po osobi

 

POPUSTI ZA DECU U 1/2 SOBI SA DVE ODRASLE OSOBE:

 • Do 4 godine - GRATIS
 • Od 4-9 godina - 50% popusta
 • Od 10-14 godina - 30% popusta

 

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:  

Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu· međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

 

USLOVI I NAĈIN PLAĆANJA:  

Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima uz uvećanje od 2% po mesečnom nivou, c) uplatom na račun d) platnim karticama.

 

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA:  Organizator zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu;  Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.  Molimo putnike da pažljivo pročitaju program i uslove putovanja.  Cenovnik važi do popune kapaciteta. U slučaju promene na monetarnom tržištu I tržištu roba I usluga, Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cene.

 

 

  

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 155

Danas: 155

Juče: