Slovenija Terme Olimia 2020.

 

   

Ovaj spa kompleks na obalama reke Sutla smatra se jednim od najčistijih i ekološki netaknutih delova Slovenije. Uz izbor smeštaja, spa terapije i aktivnosti, Terme Olimia čine veliko mesto za opuštanje i odmor. Termalne vode koje se ovde nalaze nisu samo pitke, već ih prisustvo minerala čini i veoma pogodnim za vaše zdravlje jer su bogate kalcijumom i magnezijumom. Ona se koristi za lečenje reumatskih bolesti, iscrpljenosti, kožnih bolesti i opštih upala. Terme Olimia su omiljeno odredište onih koji pored blagotvornog učinka termalne vode žele i nešto više. Imaju jedan od najsavremenijih kompleksa sauna na Balkanu, mnoštvo programa za ulepšavanje, različite spa terapije i veliki spektar kozmetičkih usluga, sve u službi zdravlja, lepote i opuštanja.

 Spa Armonia - Smešten unutar Spa Hotel Sotelia. Odmor je ovde u kombinaciji s lekovitim tehnikama iz celog sveta. Ovde možete rezervisati masaže, tretmane lica i tela, anti-celulit tretmane, pedikir, manikir...

  Termalija - Ovo područje ima bazen i svet sauna - najveći sauna kompleks u Sloveniji sa 9 različitih sauna (finska sauna, dva parna sauna, Laconium / Tepidarium, 2 whirlpoola , bazen i 2 naturistička područja). Tu je i spa & beauty centar sa kupkama, masažama, tretmanima lica i tela... Tu je i dečiji kutak sa bazenom. Pristup bazenu je slobodan za bilo koga ko boravi u bilo kojem od smeštaja.

 

 

WELLNESS HOTEL SOTELIA 4*  superior

  

Specifičnost Wellness hotela Sotelia je u njegovom skladu sa prirodom koja ga okružuje. Njegov položaj, struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine stvaraju osećaj harmoničnog jedinstva sa okolinom. Odabrano osoblje hotelskog wellness centra Spa Armonia vas očekuje i razmaziće vas na veoma poseban način. U sklopu hotela se nalaze se prostorije za druženje i kongresni centar.

 

01.11.-30.11.2020

NEDELJA-PETAK

 Cena je izražena u eur po osobi/2 noći/usluga polupansion/

Period

nedelja/petak

3 dana / 2 noći

petak-nedelja

 

Cena 209    

 USLOVI U HOTELU SOTELIA 4*

-deca do 5 god. besplatno u pratnji dve odrasle osobe, deca od 5-12 god. 50% popusta na dodatnom ležaju, u pratnji jedne odrasle osobe dete do 5 god. besplatno(odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe), deca od 5-12 god. 30% poputa na osnovnom ležaju, 3-ća odrasla osoba 15 % popusta na dodatnom ležaju

                  

 

 

 HOTEL BREZA 4*

 

 

Hotel Breza nudi domaću atmosferu i čini boravak opuštenim. Sobe Hotela Breza doprineće vašem udobnom boravku. U hotelu se nalazi i Centar zdravlja koji vam nudi bogatu ponudu tradicionalnih i savremenih programa za poboljšanje vašeg zdravlja i osećaj relaksiranosti.

 

 

Cene su dnevno po osobi- minimum 2 noćenja

Period nedelja-petak petak-nedelja

23.10.-01.11.

04.12.-08.12.

21.12.-31.12

Cena  72 90 98

USLOVI U HOTELU BREZA 4*

-deca do 5 god. besplatno u pratnji dve odrasle osobe, deca od 5-12 god. 50% popusta na dodatnom ležaju, u pratnji jedne odrasle osobe dete do 5 god. besplatno(odrasla oboba plaća cenu jednokrevetne sobe), deca od 5-12 god. 30% poputa na osnovnom ležaju, 3-ća odrasla osoba 15 % popusta na dodatnom ležaju

-popust 10% za 4 i više noći.

 

U CENU USLUGE JE URAČUNATO:

-ulaz na bazene wellness centra Termalija Relax.

-1 ulaz u sauna centar wellness centra Termilija ILI 1 ulaz na bazene Termilija Family Fun - obavezno je opredeliti se prilikom rezervacije

-Wellnessbag (ogrtač za kupanje i peškir), flaša termalne vode u sobi (i voće u hotelu Sotelia), kupanje u bazenima Wellness centra Termalija – novi bazeni, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, zabavna noćna kupanja petkom i subotom u wellness centru Termalija, aquaaerobik prema program, jutarnje vežbe, upotrba fitness centra, gratis internet u sobi, bogat dnevni program sportsko-zabavne i izletničke animacije.

U CENU USLUGE NIJE URAČUNATO:

-boravišna taksa 2,5 eur po osobi /po danu, pun panison 15 eur po osobi po danu u hotelu Sotelia, 12eur po osobi poo danu u hotelu Breza, jednokrevetna soba 36 eur po osobi /po danu u hotelu Sotelia i 25eur u hotelu Breza.

-U hotelu Sotelia junior suite + 40% po danu, suite sa Jacuzzi-em i vodenim krevetom 50% po danu, suite sa sunom i Jacuzzi-em 60% po danu.

-U hotelu Breza apartman 30%. Soba sa balkonom 5eur dnevno po sobi. -

Wellness centar Orhidelia 20 eur dnevno ponedeljak-četvrtak, Wellness centar Orhidelia 29 eur dnevno petak, subota, nedelja i praznici// ulaz u sauna centar wellness centra Termalija – 11eur dnevno po osobi, ulaz u Termalija Family Fun 12eur.

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-U wellness centar Orhidelia dozvoljen je ulaz samo za osobe starije od 15 godina.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate. Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana. Preostali deo aranžmana isplaćuje se najkasnije do 15 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju docnje, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova. Odloženo plaćanje čekovima građana: Prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 20.04.2020. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu. 

 

NAPOMENA:

-Obaveza je putnika da za putovanje prijavi puno ime i prezime (kako svoje tako i saputnika) onako kako je upisano u pasošu (Posebno se odnosi na devojačko prezime putnice, skraćene oblike imena i sl.).

-Putnicima koji imaju za cilj putovanja posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem interneta informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je prethodno potrebna rezervacija termina; Usled nepredvidjenih okolnosti, raspored razgledanja i poseta može biti drugačiji od planiranog, te to može poremetiti posetu istim. U tom slučaju, organizator ne snosi odgovornost za individualne troškove koje putnik može imati te savetujemo da se karte rezervišu a ne KUPUJU

-Navodi pojedinih hotela o posedovanju odredjenih usluga a koje putnik vidi na internet sajtu, ne podrazumevaju obavezno i besplatno korišćenje, kao i mogućnost korišćenja u vansezonskim terminima putovanja (bazeni npr) -Sve usmene informacije koje su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja uz obrazloženje da je neko nekom nešto obećao, ne mogu biti predmet prigovora organizatoru za neispunjenje obaveza iz programa

-Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora detaljno su objašnjeni članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, vidno su istaknuti na oglasnoj tabli na zidu poslovnica. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.

-Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora -Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Organizator OTP 55/2020

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 4608

Danas: 1669

Juče: 2254