3.jpg      1396349152barcino-tours-solun-6.jpg

 

SOLUN

CENA ARANŽMANA: 25 € /po osobi

 

TERMINI POLASKA:

25.01.-27.01.

15.02.-17.02.

 08.03.-10.03. 

 

 

  1. Dan NOVI SAD - BEOGRAD - NIŠ

Skup putnika u Novom Sadu (železnička stanica Lokomotiva oko 18h) i u Beogradu (parking sa perona Turističkog terminala Laste na autoputu oko 19.30h). Nastavak putovanja ka Nišu i Leskovcu. Sastanak putnika u Nišu na parkingu megamarketa "DIS" oko 23h, u Leskovcu kod motela Bavka oko 00h.  Noćna vožnja do Soluna sa usputnim pauzama i zbog obavljanja  graničnih formalnosti.

  1. Dan SOLUN

Dolazak u Solun u ranim jutarnjim satima. Razgledanje grada, obilazak samog centra i sledećih znamenitosti: srpsko vojničko groblje Zejtinlik, u čijem su sklopu grobovi srpskih i savezničkih vojnika poginulih u borbama na Solunskom frontu u Prvom svetskom ratu; Bela Kula, koja je jedan od najpoznatijih simbola grada; Aristotelov trg i spomenik Aleksandru Makedonskom; Crkva Svetog Dimitrija, zaštitnika grada Soluna, fabrika kože... Nakon razgledanja grada, zajednički odlazak autobusom do šoping centra "Cosmos". Slobodno vreme do 20h kada je planiran polazak iz "Cosmosa".

  1. Dan NIŠ – BEOGRAD - NOVI SAD

Povratak  u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

ARANŽMAN SADRŽI:

- Autobuski prevoz na relaciji prema programu
- Obilaske prema programu
- Usluge pratioca grupe za vreme izleta
- Organizaciju putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

- Individualne troškove putnika
- Putno osiguranje

 

NAČIN PLAĆANJA:

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate .


NAPOMENE:

- preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (minimalna važnost pasoša, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
- Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.


PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

Organizator ovog putovanja je Licenca OTP 186 od 10.02.2010. 

 

 

 

prieuzima-ie.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 1518

Danas: 187

Juče: 1331