3.jpg      1396349152barcino-tours-solun-6.jpg

 

SOLUN

  02.02. - 04.02.2018.  

23.02. - 25.02.2018.

 

 

3 dana autobusom 

 O b i l a z a k   g r a d a   i   š o p i n g

 

1. Dan             NOVI SAD - BEOGRAD - NIŠ


Skup putnika u Novom Sadu (železnička stanica Lokomotiva oko 18h) i u Beogradu (muzej Istorije Jugoslavije oko 19.30h). Sastanak putnika u Nišu (parking megamarketa "DIS" oko 23h). Noćna vožnja do Soluna sa usputnim pauzama i zbog obavljanja  graničnih formalnosti.

2.   Dan             SOLUN

Dolazak u Solun u ranim jutarnjim satima. Razgledanje grada, obilazak samog centra i sledećih znamenitosti: srpsko vojničko groblje Zejtinlik, u čijem su sklopu grobovi srpskih i savezničkih vojnika poginulih u borbama na Solunskom frontu u Prvom svetskom ratu; Bela Kula, koja je jedan od najpoznatijih simbola grada; Aristotelov trg i spomenik Aleksandru Makedonskom; Crkva Svetog Dimitrija, zaštitnika grada Soluna... Nakon razgledanja grada, zajednički odlazak autobusom do šoping centra "Cosmos". Slobodno vreme do 20h kada je planiran polazak iz "Cosmosa".

3.   Dan             NIŠ – BEOGRAD - NOVI SAD

Povratak  u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

Cena aranžmana po osobi za polazak iz Niša: 20€

Cena aranžmana po osobi za polazak iz Beograda: 25€ 

Cena aranžmana po osobi za polazak iz Novog Sada: 35€

(minimalni broj prijavljenih putnika iz Novog Sada je 8)

 

ARANŽMAN SADRŽI:

- Autobuski prevoz na relaciji prema programu

- Obilaske prema programu

- Usluge pratioca grupe za vreme izleta

- Organizaciju putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

- Individualne troškove putnika

- Putno osiguranje

 

NAČIN PLAĆANJA:

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

NAPOMENE:

- preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

- Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).

- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM


Organizator ovog putovanja je Licenca OTP 186 od 10.02.2010. 

 

 

 

prieuzima-ie.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 356

Danas: 356

Juče: