Proleće u Andaluziji

Umetnost vatrenog juga, korida i flamenko, u domovini Pabla Pikasa

5 dana avionom, polazak 24.mart, povratak u subotu 28. mart 2020.

Organizovani fakultataivni obilasci – Sevilja – Granada – Malaga – Ronda – Marbelja

 

 

DAN 1. utorak, 24.03., TRANSFER DO AERODORMA – LET ZA MALAGU
Okupljanje putnika i transfer turističkim autobusom ili minibusom ka Budimpešti ili Sofiji i direktan let za Malagu. Po sletanju panoramsko razgledanje Malage, rodnog mesta Pabla Pikasa, i jednog od najlepših gradova Andaluzije, uz kratku pauzu za osveženje na nekom od trgova. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2. sreda,  25.03/   GRANADA- ALHAMBRA – MALAGA
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja Malage ili odmor na plaži Costa de Sol, ili celodnevni izlet za Granadu(130km). Vožnja ka podnožju planine Sjera Nevada. Po dolasku u Granadu, jednu od najposećenijih mesta Andaluzije i Španije uopšte, kraći obilazak užeg istorijskog centra, na čiju arhitekturu i veličanstven izgled su uticale mnoge civiliziacije i kulture. Mogućnost obilaska Alhambre „Crvena tvrđava“, najznačajnijeg mavarskog spomenika Andaluzije,sagrađena je u IX veku. Razgledanje palate, kraljevske sale, dvorišta, odaja kalifa, dvorište lavova, fontana mudrosti, šetnja parkovima Heneralife.(rezervacija ulaznica obavezna prilikom prijave za aranžman)…..U kasnim popodnevnim časovima povratak za Malagu. Noćenje.

DAN 3. četvrtak, 26.03/ MALAGA-SEVILJA
Doručak. Slobodan dan za istraživanje Malage ili fakultativni izlet za Sevilju (200km). Vožnja u jutarnjim časovima za Sevilju, autoputem pored Antekere,  grada poznatog kao srce Andaluzije. Po dolasku razgledanje prestonice Andaluzije i grada flamenka, Seviljskog berberina, slikara Velaskeza…: Crkva Makarena, seviljska Korida Real Maestansa, kula “Torre del Oro”, vrtovi Muriljo, Španski trg, park Marije Lujze, četvrt Santa Kruz, i naravno fabrika duvana proslavljena u operi Karmen. Slobodno vreme u centru do polaska. Povratak za Malagu u ranim večernjim časovima. Dolazak u hotel u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

DAN 4. petak, 27.03/ MALAGA- RONDA – MARBELJA
Doručak. Jutarnje razgledanje rodnog grada Pabla Pikasa sa vodičem. Slobodno vreme u Malagi ili fakultativni izlet za Rondu i Marbelju, sa polaskom u jutarnjnim časovima. Ronda (100km) je grad na litici u srcu Andaluzije, sa najstarijom arenom za borbu bikovima, a u kome su inspiraciju nalazili mnogi umetnici- Rajner Marija Rilke, Ernest Hemingvej, Džejms Džojs, Orson Wels….Povratak u Malagu preko Marbelje (62km) – mesta mediteranskog glamura, letovališta slavnih, marina bogati….Slobodno veče u Malagi. Moguć fakultativni odlazak na flamenko veče u neki od restorana. Noćenje.

DAN 5. subota 28.03/   MALAGA
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme do polaska na aerodrom.  Transfer do aerodroma dva časa pre leta. Prijava za let, sletanje na aerodrom u Budimpešti ili Sofiji, transfer do Novog Sada, Beograda, Niša, Kruševca…. Kraj programa.

 

Promotivna cena aranžmana

489€

Redovna cena aranžmana

549€

Transfer do aerodroma, avio karta, hotel 3*, transfer, organizacija putovanja

aranžmana je plativ na 6 mesečnih rata, od decembra do juna 2020.godine

Iskazana cena paket aranžmana je sa uključenom aviokartom po trenutno najpovoljnijoj tarifi, važeća u momentu objave ovog putovanja!

 

Aranžman obuhvata:

 • * avioprevoz  (uključena u cenu aviokarta), Sofija, Budimpešta.
 • * 1 komad velikog kabinskog prtljaga, uključen u cenu (dimenzija 55cmX40cmX20cm ), težine do 10kg,
 • * smeštaj u hotelima  sa 3***  ili 4**** na Costa de Sol Malaga ili  Torremolinos, (4 noći), na bazi noćenja sa doručkom,
 • * usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,
 • * usluge pratioca grupe tokom realizacije programa iz agencije,
 • * transfer od aerodroma Malaga do hotela i povratno,
 • * organizovanje programskih i fakultativnih aktivnosti,
 • * transfer do aerodroma u Budimpešti , transfer do aerodroma u Sofiji

 

Aranžman ne obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * doplate za veći bagažni prtljag (20kg) ili dodatni komad prtljaga,
 • * doplata za transfer iz gradova (moguć uz doplatu)
 • * doplatu za ulaznice za palate, galerije, katedrale, zamkove, i navedene lokalitete,
 • * troškove gradskog prevoza (metro,tramvaj)
 • * obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • * fakultativne izlete navedene u programu.

 

Cene fakultativnih izleta:
*Granada sa ulaznicom za Alhambru oko 65€, Ronda – 40€, Marbelja -20€, Sevilja 45€, Flamenko – 35€
*Prilikom sklapanja ugovora bitno je izjasniti se za izlet za Alhambru, s obzirom da se ulaznice ranije kupuju

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za jednokrevetnu sobu  (1/1 soba, moguća na upit, i staje 150€),
Doplata za prtljag: po cenovniku avio kompanije (informacije dostupne u agenciji)

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBSa na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Aranžman se može platiti u celosti gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje 200€–gotovinski ili platnom karticom, a ostatak na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje 200€–gotovinski ili platnom karticom
Aranžman može da se plaća se na 6 jednakih mesečnih rata (decembar- jun 2020),deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije.
NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznati najkasnije 7 dana pre polaska.
 • Hoteli su sa minimum 3*** ili 4*** u širem centru
 • Svi hoteli su dobro povezan javnim gradskim prevozom sa centrom grada.
 • Smeštaj je u 1/2 ili1/2+1 sobama, TWC, sa SAT TV,
 • Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).

Let je organizovan komapnijom Rayanair i/ili  Wizzair iz Budimpešte i Sofije .

Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera. Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa.
Minimum za realizaciju fakultativnih aktivnosti je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih za fakultativni izlet, organizator može ponuditi klijentima korigovanu cenu ili organizovati transfere javnim gradskim prevozom (voz, metro, međugradski  autobus) uz istu ili korigovanu cenu. Klijent nije dužan da prihvati korekciju organizacije izleta i korigovanu cenu. Cena izleta podrazumeva prevoz, usluge stručnog vodiča, turističku organizaciju i panoramska razgledanja lokaliteta i objekata (spolja, bez obezbedjenog ulaska) osim ako nije drugačije navedeno (izlet za Granadu obuhvata ulaznicu za Alhambru).

OPŠTE NAPOMENE:

Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremenskih uslova, doba dana itd…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja,
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u EU, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Španije odnosno EU, i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Španiji,
 • Program rađen na bazi minimum 25 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
 • Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

 SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ BGLUCKY

 Organizator putovanja  licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010.. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije organizator sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.  Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta, kao i  da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 148

Danas: 148

Juče: