Sokobanja 2022

 

 

    sokobanja.jpg


Sokobanja se nalazi u jugoistocnoj Srbiji u kotlini, izmedu planina Ozren /1117m/ i Rtanj /1560m/ na obalama reke Moravice, na nadmorskoj visini od 400 metara. Sokobanja je autoputem udaljena od Beograda 230 kilometara, od Niša 60. Jedno je od najposecenijih mesta u zemlji i spada u red renomiranih turistickih centara sa najdužom tradicijom organizovanog turizma od punih 167 godina.


ISTORIJA
O Sokobanji, kao naselju, postoje tragovi još iz doba neolita. Bili su ovde i Rimljani, a 1398. godine u Sokobanju su stigli i Turci. Banju pominje još Konstantin Filosof u biografiji despota Stefana Lazarevica, a opisivali su je i Evlija Celebija, turski geograf Hadži Kalfa, Vuk Karadžic, Feliks Kanic...

 

ZDRAVSTVO
Kao prirodno lecilište, Sokobanja je poznata još od doba Rimljana, a prvi pisani podaci o njenoj lekovitosti datiraju iz 1672. godine. Umirujuce dejstvo umereno kontinentalne klime, visoka koncentracija kiseonika, ozona i negativnih jona u vazduhu, odsustvo aerozagadenja, malo magle i vetrovitih dana uz povoljan atmosferski pritisak i umerene padavine, prisustvo specificnih elemenata u vazduhu i oligomineralnim vodama koje se koriste za kupanja i inhalacije, uslovili su da Sokobanja predstavlja idealno mesto za banjsko - klimatski tretman razlicitih bolesti i stanja. Sokobanja je danas poznati zdravstveni centar sa više ustanova: Specijalna bolnica za prevenciju, lecenje i rehabilitaciju nespecificnih plucnih bolesti, Prirodno lecilište "Banjica", Specijalna bolnica za plucne i ocne bolesti i tuberkulozu "Ozren" i Dom zdravlja. U ovim zdravstvenim ustanovama radi preko 100 lekara, medu kojima veci broja specijalista, i oko 250 drugog medicinskog osoblja. Ustanove imaju savremenu medicinsku opremu i postižu znacajne rezultate u lecenje.

 

SPECIJALNA BOLNICA OZREN
Specijalna bolnica za plucne i ocne bolesti i tuberkulozu "Ozren" pocela je sa radom 1935.godine. 1. januara 1942. godine otvara se u okviru bolnice Državno lecilište za plucne oblike tuberkuloze. Izuzetni prirodno klimatski uslovi kakvi postoje malo gde u svetu, bili su glavni razlog da se 1956. godine “ otvori i ocno odeljenje za lecenje tuberkuloze ociju i drugih hronicnih oboljenja vida. 1965. godine formirane su pneumoftiziološka, internisticka, oftalmološka, neuropsihijatrijska, fizijatrijska i stomatološka služba. Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina, bolnica se oprema i drugim savremenim aparatima i opremom i uz otvaranje još nekih sektora i službi uputpunjuje mogucnosti dijagnostikovanja i lecenja kako tuberkuloze tako i ostalih plucnih bolesti. Danas bolnica na Ozrenu raspolaže sa 280 postelja koje su angažovane od Fonda zdravstvene zaštite Republike Srbije. Najveci broj pacijenata i dalje cine oboleli od plucne tuberkuloze. Oko 60 % bolesnika je sa podrucja grada Beograda, 20% iz Niškog regiona, a ostali dolaze iz cele Srbije. Bolnica je solidno opremljena medicinskom tehnikom i opremom koja pomaže u dijagnostikovanju i lecenju pre svega tuberkuloze, drugih plucnih, kardiovaskularnih i ocnih oboljenja oboljenja. Mikrobiološka i biohemijska laboratorija pružaju usluge kako stacionarnim tako i ambulantnim pacijentima. Na Ozrenu danas radi 22 lekara razlicitih specijalnosti – 11 pneumoftiziologa 3 specijalista interne medicine, 2 oftalmologa, radiolog, fizijatar, mikrobiolog, specijalista medicinske biohemije, dok se dva lekara trenutno nalaze na specijalizaciji, – 55 medicinskih tehnicara, 2 rentgen tehnicara 8, fizioterapeuta i 16 laboranata.

 

SPECIJALNA BOLNICA SOKOBANJA
Specijalna bolnica "Sokobanja" je naucnonastavna baza pri Medicinskom fakultetu u Nišu i jedina je ustanova u Sokobanji koja ima odobrenje Ministarstva zdravlja za primenu prirodnih faktora u lecenju.Specijalna bolnica postiže znacajne uspehe u radu sa decom i odraslima zahvaljujuci korišcenju jedinstvene kombinacije lekovitih darova prirode i dostignuca moderne medicine. Opremljenost bolnice savremenim aparatima, narocito za ispitivanje plucne funkcije, laboratorije, rentgen kabinet, stacionarni deo sa odeljenjima za prevenciju, poluintenzivnu i intenzivnu negu, blok za respiratornu i opštu lokomotornu rehabilitaciju, kao i tim od 50 medicinskih radnika (35 lekara specijalista) omogucavaju brzo postavljanje dijagnoze i uspešan tretman.

 

 


INDIKACIJE:
- Bolesti disajnih organa kod dece i odraslih (bronhijalna astma, akutni hronicni bronhitis, bronhiektazije, emfizem, akutna i hronicna respiratorna insuficijencija, sinusit, druge ceste respiratorne infekcije i alergijske manifestacije - narocito kod dece).
- Reumaticne bolesti (reumatizam perifernih zglobova i kicmenog stuba, vanzglobni reumatizam itd.)
- Posttraumatska stanja (kontrakture, stanja posle distorzije, luksacije, preloma)
-Hronicna ginekološka oboljenja
- Neuralgije, radiokuliti, stanja posle povrede perifernih nerava, neuroze
- Lakši oblici Parkinsonove bolesti
- Stres sindrom i menadžerska bolest
- Psihicka i fizicka iscrpljenost
- Lakši oblici hipertenzije

 

Sokobanja je tokom cele godine mesto gde se održavaju brojne sportske, kulturne i turisticke manifestacije, kao što su "Prva harmonika Srbije i Crne Gore", Medunarodni salon ekološke karikature, umetnicka kolonija "Sokograd", "Zlatne ruke Sokobanje", "Sveti Jovan Biljober", "Banjsko kulturno leto" i druge.


Tokom letnje sezone postoji mogucnost kupanja na uredjenim kupalištima na reci Moravici, Bovanskom jezeru i veštackoj akumulaciji u klisuri Moravice, koje pruža uslove i za ribolov . 
Gosti Sokobanje imaju mogucnost za lov, s tim da se organizuju i specificne lovne ture, kao što su lov foto-aparatom i kamerom, lov sa branjem lekovitog bilja i lov sa boravkom i spavanjem u starim planinskim kucama.


U okolini Sokobanje se nalaze brojna izletišta. Šumskim i asfaltnim stazama se može dodi do Oštre Cuke, najvišeg vrha Ozrena (1.117 m). Ozrenskim stazama dolazi se do manastira Jermencic, "Tatomirovog grada" i Ozrenske pecine, duge 580 m. U blizini je vodopad Ripaljka, visine 11 m, koga gradi reka Gradašnica. U ozrenskim livadama sakriven je izvor "Đerdelez", poznat još u tursko doba. Planina Rtanj je poznata po lekovitom bilju. 
Kalinovica je izletište sa bukovom šumom, izvorom hladne vode i restoranom koji radi u letnjoj sezoni. Nedaleko od izletišta Lepterija nalaze se ostaci utvrdenja "Soko-grad". "Vrmadžanski grad" se nalazi 2 km od Rtnja, u blizini istoimenog jezera, koje je pogodno za riblolov.


Izvor reke Moravice se nalazi 15 km od Sokobanje, pravcem prema Knjaževcu i predstavlja jedinstven prirodni fenomon, jer reka nastaje od više izvora koji se ne mogu uociti. 
Sesalacka pecina se nalazi nedaleko od sela Sesalca, bogata je pecinskim nakitom i uredena je za posetioce.


Banja Jošanica se nalazi 16 km severozapadno od Sokobanje. Poznata je po izvorima lekovite vode i peloidu, koji pomažu u lecenju zapaljenja bubrega, peska i kamena u bubregu, hronicnog zapaljenja želuca, žucnih puteva i dvanaestopalacnog creva, oboljenja mokracnih kanala, šecerne bolesti, anemije, neuroze i kožnih bolesti.

 

  

 

WELLNESS CENTAR SOKO TERME

 

 

 

 Novootvoreni wellness centar “Soko Terme” u Sokobanji. Na samo 300 m od centra grada, u naselju poznatijem kao “Limun banja”, svoja vrata otvorio je garni hotel i wellness centar sagrađen u grčko-rimskom stilu. Svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekada uživalo na dvoru. Elegantno i moderno opremljene superior sobe obećavaju Vam opuštajuće momente i odmor sa puno komfora. Svaka soba je sa kupatilom (TWC, fen), LCD TV, mini barom, sefom, telefonom i Wi-Fi internetom.


Usluga u garni hotelu je noćenje sa doručkom. Standard kvaliteta soba može zadovoljiti i goste sa najistančanijim ukusom.

 

Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. Pored specijaliteta inostrane kao i tradicionalne srpske kuhinje neponovljivog ukusa, domaćih i stranih pića, preporučujemo Vam domaća vina iz podruma porodice Milojević.

 

Luksuzno opremljen wellness centar urađen je po najvišim svetskim standardima. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji:

 

finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi,
Kozmetički salon (pedikir, manikir, depilacija...),
fizioterapeutski blok (razne vrste masaža - relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska...)
Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu),
fitness i mini teretana...

 

Superior sobe sadrže: kupatilo (fenTWC),“francuski“ ležaj (200cm x160cm)ili dva odvojena singl ležaja, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet, mogućnost jedne fotelje na razvlačenje.

 

Deluxe soba sa kaminom “Kupidon“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo(TWC, jacuzzi,fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, kamin sa ložištem, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet i terasu sa pogledom na grad.

 

Deluxe soba „Aqua“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, akvarijum sa ribicama, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet.

 

USLUGA
SUPERIOR SOBA
DELUXE SOBA “KUPIDON“
DELUXE SOBA “AQUA”
N/D po osobi
3.600,00
5.600,00
5.600,00
N/D po osobi vikendom
4.100,00
6.100,00
6.100,00
Jul i avgust svim danima
4.100,00
6.100,00
6.100,00

 

 CENA UKLJUČUJE:

 

 

CENA NE UKLJUČUJE:

 

  

NAPOMENE:

 

 

 

HOTEL "MORAVICA" *** 


Nalazi se na prelepom vidikovcu Iznad Sokobanje. Raspolaže kongresnom dvoranom, nacionalnim restoranom, letnjim terasama, teretanom, sportskim terenima. U ovom hotelu cesto je odsedao poznati nobelovac Ivo Andric tako da se hotel ponosi njegovom spomen sobom.

 

Cene su izražene po osobi dnevno,osim za apartman gde je cena za dve osobe, za sobu bez klime i tv-a

Ред. брВрста услуге01.01.-31.03.01.04.-30.06.01.07.-31.08.01.09.-31.12. 
1. Апартман – пансион (за две особе) 6.400,00 7.000,00 9.000,00 6.400,00  
2. Апартман – полупансион (за две особе) 6.000,00 6.400,00 7.200,00 6.000,00  
3. Апартман – ноћење са доручком (за две особе) 5.000,00 6.000,00 6.600,00 5.000,00  
4. Једнокреветна соба – пансион 3.200,00 3.500,00 4.500,00 3.200,00  
5. Једнокреветна соба – полупансион 3.000,00 3.200,00 3.600,00 3.000,00  
6. Једнокреветна соба – ноћење са доручком 2.500,00 3.000,00 3.300,00 2.500,00  
7. Француски лежај – пансион 2.700,00 3.000,00 4.000,00 2.700,00  
8. Француски лежај – полупансион 2.500,00 2.700,00 3.200,00 2.500,00  
9. Француски лежај – ноћење са доручком 2.300,00 2.500,00 3.000,00 2.300,00  
10. Двокреветна соба – пансион 2.700,00 3.000,00 4.000,00 2.700,00  
11. Двокреветна соба – полупансион 2.500,00 2.700,00 3.200,00 2.500,00  
12. Двокреветна соба – ноћење са доручком 2.300,00 2.500,00 3.000,00 2.300,00  
13. Трокреветна соба – пансион 2.300,00 2.500,00 3.500,00 2.300,00  
14. Трокреветна соба – полупансион 2.100,00 2.300,00 2.700,00 2.100,00  
15. Трокреветна соба – ноћење са доручком 2.000,00 2.100,00 2.500,00 2.000,00  
16. Дневни боравак – Апартман 4.000,00 4.000,00 4.000,00 4.000,00  
17. Дневни боравак 3.000,00 3.000,00 3.000,00 3.000,00  

Цена пансиона за децу до 10 година

 1. Деца до седам година имају бесплатан боравак
 2. Деца од 7-12 година плаћају 60% од цена услуга
 3. Деца од 12-15 година плаћају 50% од боравишне таксе

Цена пансиона по посебним условима

 1. Туристичким агенција се одобрава провизија 
 2. Пензинерима се за диретне резервације одобрава попуст од 10%
 3. Организоване групе и групе у ланцу које захтевају и ванпансионске услуге се посебно уговарају
 4. Коришћење климе по соби дневно ….. 400,00
 5. Боравишна такса (дневно по особи) …… 70,00

(Хотел задржава право промене БТ на дан коришћења услуга, по одлуци СО)

НАПОМЕНА: Пансионске услуге се пружају за период дужи од три дана, за период испод три дана пансион се увећава за 20%.
Хотел задржава право да уколико наступе услови за корекцију цена, уговорене и закључене аранжмане испоштује.

 
 

Vila BREZA -*** LUX SMEŠTAJ *** TOP LOKACIJA***

   


                         Vila Breza se nalazi na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta. Sa moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije, jabuke i kruške, ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju. Gostima je na raspolaganju 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2-3 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

             Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2

 • Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: standard apartman 2+2  i apartman 2+2
 • Potkrovlje: Eco studio (3)

 

Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Promena posteljine i peškira četvrtog dana boravka. Parking vozila gostiju moguć je na ulici, ispred i u blizini same vile.

  

Cene su izražene u dinarima, dnevno za najam smeštajne jedinice
Period 03.01.-11.02.
17.02.-21.04.
27.04.-28.04.
12.02.-16.02. 22.04.-26.04.
29.04.-03.05.
04.05.-30.06.
29.08.-30.09.
01.07.-28.08.
Min. noćenja 1 4 3 3 5
Eco studio za 2-3 osobe 2.700 2.900 3300 3300 4000
Lux Studio za 2 osobe 3.000 3.200 3600 3600 4600
Apartman za 2-4 osobe BT 3.400 3.600 4000 4000 4600
Apartman za 2-4 osobe 3.600 3.800 4400 4400 5500
Lux apartman za 2-4 osobe 3.600 4.200 5000 5000 6000
Usluga na bazi najma studija/apartmana po danu

Legenda:
Eco studio– studio u potrkrovlju, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm, balkon sa direktnim pogledom na Rtanj,
BT – bez terase

 

Uslovi putovanja

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Prevoz
 • Individualne troškove

  

    OPIS:

 Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem. U studijima i apartmanima je obezbeđeno grejanje.

 Visoko prizemlje

 Lux Apartman za 4 osobe br.1 – potpuno novi apartman, sastoji se dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.

 • Studio za 2 osobe - br.2  – renoviran studio, opremljen potpuno novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om i standardnog kupatila sa tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

 Prvi sprat

 Lux Apartman za 4 osobe - br.3 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.

 • Studio za 2 osobe - br.4– renoviran studio, sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om  i standardnim kupatilom i tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

 Drugi sprat

 Apartman za 3-4 osobe - br.5  – sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED SMART TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom, terasa.

 • Apartman za 3-4 osobe - br.6 – sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, renoviranog kupatila sa tuš kabinom. Apartman nema terasu.

   Potkrovlje

 Eco studio za 2-3 osobe - br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terasom i velikog boravka sa kosinama u kome se nalaze francuski ležaj i jedan singl ležaj, LED SMART TV , trpezarijski sto, mini kuhinja i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom i  fenom za kosu. Napomena: Deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 190 cm!

       

 

Vila BANjICA-***RENOVIRANO *** TOP LOKACIJA***

.     

   Vila Banjica je objekat na ekskluzivnoj lokaciji! Nalazi se u parku Banjica, a većina studija i apartmana ima direktan pogled na jedan od najlepših i najuređenijih parkova u Sokobanji. Vila se nalazi na dva minuta hoda od kupatila Banjica, gradske plaže Župan i restorana Čoka, pored kojih se dalje, pešačkom stazom, stiže do restorana Pećina, izletišta Lepterija itd. Glavno (mermerno) šetalište je udaljeno 300 metara.

Vila raspolaže sa 6 studija i 1 apartmanom za smeštaj dve, tri, četiri i pet osoba. Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinjski deo, kupatilo, a gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet i kablovska TV. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkone i pogled na park. Smeštajne jedinice su raspoređene na 3 nivoa: prizemlje, prvi i drugi sprat. Gostima je na raspolaganju i lepo uređena terasa sa malim bazenom, koja se nalazi iza vile. Porodice sa malom decom mogu koristiti krevetac, uz obaveznu najavu u agencji pre početka usluge. Promena peškira je jednom u toku smene.

 

Cene su izražene u dinarima po osobi na bazi 7 polupansiona (doručak i večera)
Period 03.05.2022. 29.05.2022. 19.06.2022. 10.07.2022. 21.08.2022. 04.09.2022. 18.09.2022.
28.05.2022. 18.06.2022. 09.07.2022. 20.08.2022. 03.09.2022. 17.09.2022. 01.10.2022.
1/2 studio 13.000 14.000 16.500 17.500 16.500 14.000 13.000
1/3 studio 12.500 13.500 15.000 16.900 15.000 13.500 12.500
1/4 studio 11.500 12.500 14.500 15.900 14.500 12.500 11.500
1/4 apartman 12.000 13.000 15.000 16.900 15.000 13.000 12.000
1/5 apartman 11.500 12.500 14.500 15.900 14.500 12.500 11.500
SMENE: subotom

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE
ZA ODMOR I U VILI BANJICA !!!

Legenda: 1/2 std – dvokrevetni studio; 1/3 std – trokrevetni studio; 1/4 std – četvorokrevetni studio; 1/4 app – četvorokrevetni apartman; 1/5 app – petokrevetni apartman.

  POPUSTI ZA DECU:

 

 • Deca do 4,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju, borave BESPLATNO;
 • Deca od 5 do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju ostvaruju 60 % popusta;
 • Deca do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju 40 % popusta;
 • Dete do 9,99 godina starosti, u pratnji jedne odrasle osobe, ostvaruje 20 % popusta;
 • Doplata za jednu osobu u dvokrevetnom studiju iznosi 70% od cene dvokrevetnog studija.

 

Ružica Apartman

    Apartman Ružica – prelepo opremljen apartman nalazi se u naselju Carina, na 600 m udaljenosti od popularnih Soko Termi i 900 m od mermernog šetališta. Nalazi se na 2. spratu i sastojise iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i  foteljomna razvlačenje, kao i kuhinjskog dela (frižider, mini pećnica) sa trpezarijskim stolom i kupatilom sa tuš kabinom, velikim balkonom sa garniturom za sedenje iz koga se pruža prelep pogled na planinu Ozren. Celokupan enterijer apartmana je unikatan, jer je u pitanju ručno rađeni nameštaj od punog drveta. Gostima je na raspolaganju parking ispred samog objekta. 

 

Cene su izražene u dinarima, po smeštajnoj jedinici – dnevno, na bazi NAJMA
Period 30.04.2021.
03.05.2021.
03.05.2021.
05.06.2021.
05.06.2021.
10.07.2021.
10.07.2021.
28.08.2021.
28.08.2021.
02.10.2021.
02.10.2021.
30.10.2021.
Min. br. noćenja 3 2 3 5 3 2
Apartman 2+1
za 2 ili 3 osobe
          3.000
Usluga: NAJAM

   Legenda: 1/2+1app – dvokrevetni apartman sa foteljom na rasklapanje;

  Cena aranžmana obuhvata:

 Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

   Cena aranžmana ne obuhvata:

 Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca  7 - 15 godina 35 dinara i osiguranje 20 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji).

 • Prevoz
 • Individualne troškove

 

  GRAND APARTMANI

 

 

   Grand Apartmani Sokobanja predstavljaju nov i komforan objekat, izgrađen 2020. godine. Smešteni su u mirnom delu Sokobanje, naselje Prevalac, na minut hoda od vile Milsa, jedne od najpopularnijih objekata u Sokobanji. Do centralnog mermernog šetališta objekat je udaljen 700 metara.

Grand Apartmani raspolažu sa 6 modernih i komfornih dupleks apartmana za smeštaj do 6 osoba. Svaki apartman sastoji se iz dve odvojene spavaće sobe (u jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, u drugoj sobi su dva odvojena ležaja), velikog dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, trpezarijskim stolom i stolicama, kuhinje i kupatila sa tuš kabinom.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 3 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje: dva dupleks apartmana sa terasama;
 • Prvi sprat: dva dupleks apartmana sa terasama;
 • Drugi sprat: dva dupleks apartmana sa francuskim balkonima.

Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet i kablovska televizija. Promena peškira jednom tokom boravka boravka (za rezervacije više od 5 noćenja). Parking vozila gostiju moguć je ispred samog objekta.

Cenovnik

Cene su izražene u dinarima po osobi na bazi: 7  polupansiona (doručak i večera)
Period 06.06.2021. 04.07.2021. 29.08.2021.
04.07.2021. 29.08.2021. 03.10.2021.
1/2 APP      
1/3 APP      
1/4 DPLX      
1/5 DPLX      
1/6 DPLX      
SMENE: nedeljom

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE
ZA ODMOR U GRAND APARTMANIMA!!!

POTREBNA DOKUMENTACIJA ZA DOBIJANJE VAUČERA VLADE REPUBLIKE SRBIJE:

 1. Obaveštenje za potencijalne korisnike vaučera (Preuzmite dokument)
 2. Obrazac prijave za vaučere (Preuzmite dokument)
 3. Potvrda o zaposlenju i ostvarenoj zaradi (Preuzmite dokument)
 4. Potvrda rezervacije
 5. Lična karta (odštampan primerak)

::: Grand Apartmani se nalazi na spisku ugostiteljskih objekata u kojima možete izvršiti rezervaciju radi realizacije vaučera za uslugu smeštaja :::

 

  

Vila Milsa Lux-*** RENOVIRANO *** BAZEN ***

 Opis

 Vila Milsa Lux – Sokobanja : jedinstvenim izgledom koji pleni, modernim i komfornim smeštajem, lepo uređenim dvorištem sa kafe – barom i otvorenim bazenom (4.5m x 8m, dubina 1.2m) sa ležaljkama i suncobranima, Vila Milsa Lux će učiniti Vaš boravak u Sokobanji prijatnim. Nalazi se na 800 m od mermernog šetališta, u blizini hotela “Moravica” i hotela “Sunce”.

Vila raspolaže sa 12 studija i 4 apartmana za smeštaj dve, tri i četiri osobe. Svaki studio sadrži kuhinjski deo, kupatilo, terasu i kablovsku TV. Smeštajne jedinice su raspoređene na 3 nivoa: prizemlje, prvi i drugi sprat, a u potkrovlju se nalazi restoran za pansionsku ishranu. Veći deo kompleksa je pokriven bežičnim internetom. Gostima vile je na raspolaganju besplatan parking, korišćenje otvorenog bazena sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje), kafe bar, tuš i toalet pored bazena, kao i dečja igraonica (2 ljuljaške, stoni tenis). Porodicama sa malom decom je na raspolaganju i krevetac, uz obaveznu najavu u agenciji pre početka usluge. Promena peškira je jednom u toku smene.

 

 

Cene su izražene u dinarima po osobi na bazi 7 polupansiona (doručak i večera)
Period 03.05.2022.
28.05.2022.
29.05.2022.
18.06.2022.
19.06.2022.
09.07.2022.
10.07.2022.
20.08.2022.
21.08.2022.
03.09.2022.
04.09.2022.
17.09.2022.
18.09.2022.
01.10.2022.
1/2 studio 15.500 17.500 19.500 21.500 19.500 17.500 15.500
1/3 studio 14.500 16.500 18.000 19.900 18.000 16.500 14.500
1/4 studio 14.000 16.000 17.000 18.900 17.000 16.000 14.000
1/4 apartm. 14.500 16.500 18.000 19.900 18.000 16.500 14.500
SMENE: subotom
Legenda: 1/2 – dvokrevetni; 1/3 – trokrevetni; 1/4 četvorokrevetni

 

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE
ZA ODMOR I U VILI MILSA LUX !!!

 

 

 

 

VILA NIKOLA - ***TOP LOKACIJA***

   Vila Nikola je smeštajni objekat koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i dugo godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste. Ove godine objekat je osvežen i delimično renoviran i kao takav pruža sve neophodne sadržaje za kvalitetan boravak gostiju. Objekat raspolaže sa 5 velikih i prostranih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa za smeštaj do 6 gostiju, prostranim terasama od kojih neke imaju pogled na prelepe vrhove Ozrena, velikim dvorištem oko samog objekta i javnim parkingom ispred objekta.

Sve smeštajne jedinice imaju besplatan bežični Internet i televiziju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, unutrašnji trpezarijski deo, kuhinjski blok i veliku terasu. Apartmani u potkrovlju su potpuno funkcionalni i bez ometajućih krovnih kosina pa pružaju potpunu funkcionalnost. U letnjim mesecima potpuno su prijatni za boravak gostiju a poseduju i klima uređaje.

Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja).

Profesionalnost osoblja i dostupnost gostima svakako će doprineti da boravak u Vili Nikola svakom gostu bude prijatan i opušten. Dobrodošli!

Lokacija objekta: Ulica 27.Marta broj 33, 18230 Sokobanja

Spoljni prostor: Objekat je sa dvorištem koje ga okružuje sa tri strana, uređeno i sa dovoljno prostora koji je na raspolaganju gostima za dnevne aktivnosti.

Parking: Parkiranje vozila moguće je na javnom parkingu koji se naplaćuje ili malo dalje od objekta gde postoje zone bez naplate.

WI-FI internet: Internet je dostupan besplatno u celom objektu.

 

 

PERIOD BORAVKA 02.04.-29.04. 30.04.-03.06. 04.06.-01.07. 02.07.-02.09. 03.09.-30.09.
Min. br. noćenja 2 2 3 5 2
Dupleks / Apartman za smeštaj 2 osobe 2.100 2.400 2.600 3.000 2.400
Dupleks / Apartman za smeštaj 3 osobe 3.000 3.330 3.500 4.100 3.300
Dupleks / Apartman za smeštaj 4 osoba 3.700 4.000 4.200 5.000 4.000
Dupleks / Apartman za smeštaj 5 osoba 4.450 4.750 4.950 5.950 4.750
Dupleks za smeštaj 6 osoba 4.800 5.100 5.300 6.500 5.100
Cene u tebeli su izražene u dinarima na bazi NAJMA po smeštajnoj jedinici

 

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE
ZA ODMOR I U VILI NIKOLA!!!

 

 

Cena smeštaja obuhvata:

-          Uslugu smeštaja

 Cena smeštaja ne obuhvata:

-          Boravišnu taksu: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara.

-          Prevoz

-          Individualne troškove

Popusti i doplate:

-          Jedna odrasla osoba u apartmanu plaća cenu paketa za dve osobe.

-          Jedno dete od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi besplatno

-          Dvoje dece od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 50% od cene najma.

 Uslovi i način plaćanja:

-          Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre dolaska.

     

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Popusti i doplate:

 • Jedno dete do 4,99 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi BESPLATNO.

Cena smeštaja obuhvata:

 • Uslugu smeštaja na bazi najma;
 • Boravišnu taksu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
 • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2022. godine;
 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane SKI & SUN Travel-a;
 • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2022. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Ski & Sun Travel ima potpisan ugovor o saradnji).

 

 

 •  

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 62

Danas: 62

Juče: