EXIT 

 

2.jpg 

 

EXIT festival je višestruko nagrađen letnji muzički festival koji se održava svakog jula, još od 2000. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu u Srbiji. Zvanično je proglašen za "Najbolji veliki evropski festival u 2013." na dodeli nagrada EU Festival Awards 2014.

 

Od 2001. godine Exit festival održava se na Petrovaradinskoj tvrđavi, koja se nalazi na desnoj obali Dunava u Novom Sadu.Jedinstvena lokacija doprinosi atmosferi festivala pružajući neverovatnu akustiku. Na suprotnoj strani reke proteže seveličanstven pogled na drugi najveći grad u Srbiji, Novi Sad, osnovan 1694. Godine. Tokom duge istorije grada, zadržan jemultikulturalni identitet. Danas je Novi Sad industrijski i finansijski centar ekonomije Republike Srbije, kao i kulturna prestonica Vojvodine.

 

Slikoviti Novi Sad ima mnogo toga da ponudi posetiocima. Pored bogate istorije, grad je poznat i po bogatom noćnom životu,sjajnoj restoranskoj ponudi, zanimljivim i autentičnim kafićima, kao i po gostoljubivosti lokalnog stanovništva.

 

EXIT festival je hrabro zakoračio u svoju petnaestu godinu održavanja, nikad spremniji da iznova bude inovativan, angažovan idrugačiji. Exit festival, poznat po svojoj neverovatnoj atmosferi, jednoj od najboljih Dance Arena na svetu i jedinstvenoj lokaciji, nudi posetiocima najuzbudljiviji letnji provod. Na Exit svake godine tokom 4 dana dođe od 150 do 200 000 ljudi, od čega najmanje 23 000 stranih turista i 7000 posetilaca iz regiona.

 

EXIT je izuzetno privlačan svetskim medijima. U internacionalnom izdanju čuvenog medijskog magnata CNN početkom juna 2011 izašao je članak o muzičkim festivalima, koji je uključio EXIT u listu devet najboljih festivala na svetu. Guardian je proglasio EXIT za najbolji festival na svetu 2006. godine i za najbolju turističku destinaciju 2008. The Sun, britanske dnevne novine, uključile su EXIT na listu osam najboljih festivalskih destinacija u 2012. Euronews je u maju 2013. napisao članak o svetskim vodećim festivalskim destinacijama, gde je EXIT ubrojan među deset najboljih evropskih festivala u 2013. godini.

 

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, od 10. do 13. jula 2014. Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana. Do sada najavljeni izvođači za EXIT festival su Damon Albarn, Carl Cox vs Danny Tenaglia, Ben Klock vs Marcel Dettmann, Disclosure LIVE, Rudimental LIVE, Skrillex, Carl Craig vs Green Velvet, Dub FX, Dusky vs Paul Woolford, Eats Everything vs Cassy, Jackmaster & Oneman present ‘Can U Dance’, Koven LIVE i Planetary Assault Systems Live.

 

 

 

 

 

 

        EXIT PAKETI                      EXIT PAKETI                            
               SRBIJA                                  REGION                                      

 

EXIT 3..jpg  EXIT 2..jpg

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 1564

Danas: 233

Juče: 1331