TERME ČATEŽ NOVA GODINA 


Terme Čatež su najveće prirodno lečilište u Sloveniji. Nalaze se između reke Save i reke Krke na samoj granici Hrvatske i Slovenije u podnožju planine Gorjanci. Od Beograda su udaljene 430km. Na vodenoj površini od 13 000 m2 nalaze se termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen «Ostrvo Pirata», «Sauna park» sa osam različitih sauna, kao i zdravstveni centar i cenar lepote sa zadivljujućim rimskim kupatilom i različitim vrstama masaža.Tri hotela čine termalni kompleks (Terme****, Toplice****, Čatež***).

 

moderator1_nova-76fc696c8085.jpg

 

 


HOTEL TERME 4*
Cena po osobi u EUR

DVODNEVNI PAKET

NOVOGODIŠNJI DVODNEVNI PAKET

NOVOGODIŠNJI TRODNEVNI PAKET

DODATNI DAN

17.12. - 30.12.

30.12. - 01.01.
31.12. - 02.01.

29.12 - 01.01.,

30.12. - 02.01.

produženje trodnevnog novogodišnjeg paketa
(od 02.01. dalje)

Dvokrevetna soba

bez balkona

 

     

sa balkonom

 

     

Single use

bez balkona

 

     

sa balkonom

 

     

Apartman s balkonom/doplata/dan

 

 

     

*Paket na osnovi noćenja s doručkom i mogućnošću doplate 90 €/osoba za doček Nove godine u Hotelu Toplice ili Čatež.

 

Paketna ponuda uključuje:
- polupansione,

- božićni/novogodišnji doručak,

- svečanu božićnu večeru/doček Nove godine uz muziku,

- novogodišnje slavlje (01.01.),

- kupanje u unutrašnjem i spoljašnjem bazenu Hotela Terme,

- upotrebu saune i fitness studia u Hotelu Terme,

- dva ulaza dnevno u zimsku Termalnu rivieru,

- jedan ulaz dnevno u bazenski kompleks Hotela Čatež te bogat animacijski program.

 

Doplate:

  • dnevni meni (ručak ili večera): 18 € /meni,
  • boravišna taksa 1,27 €/osoba/dan i prijava 1,50 €/osoba.

 

Uslovi boravka za decu i popusti :

  • deca do 3,99 godine starosti: besplatno u sobi s roditeljima (bez sopstvenog ležaja),
  • deca od 4 - 11,99 godine starosti 50% popusta u sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju,
  • odrasla osoba na pomoćnom ležaju (dopunjenih 12 godina): 15 % popusta.

 

Smeštaj:

 

Hotel Terme, Terme Čatež

Hotel Terme nalazi se u centru kompleksa Čatež. Gostima nudi wellness programe u  Centru zdravlja i Lepote, vodene užitke uz hotelski unutrašnji i spoljnii bazen, saune, fitnes studio i jedinstvena rimsko–irska kupatila.


Hotel ima: 108 superior soba, 38 standard soba i 3 apartmana:
standard sobe (klimatizovane, tuš ili kada, WC, SAT TV, mini bar, telefon, fen za kosu, sobe u prizemlju, bez balkona);
superior sobe (klimatizovane, tuš ili kada, kupaći ogrtač u sobi, WC, SAT TV, mini bar, telefon, fen za kosu, pristup internetu, sobe sa balkonom). 
Hotel poseduje: restoran s terasom, a la carte restoran, aperitiv bar, bazenski kompleks, fitness studio, internet kutak, parking, prodavnicu sa suvenirima i novinama, Centar zdravlja i lepote, poslovni centar. 
Ishrana: doručak i večera: samoposluživanje, izbor više jela.


Web: http://www.terme-catez.si/sr/catez/smestaj/hotel-terme/

 

 

Hotel Toplice, Terme Čatež

Hotel Toplice - nalazi se u centru kompleksa Čatež sastoji se iz hotelskog dela 4*(sa klimom) i depadansa (bez klime) 3*


Hotel ima 107 superior soba, 24 standard sobe, 4 porodična apartmana, u neposrednoj blizini letnje Termalne rivijere, povezan sa zimskom Termalnom rivierom.

Sobe: dvokrevetne ili trokrevetne, većina s francuskim ležajem, opremljene mini barom, sefom, telefonom, SAT TV i kupatilom, fenom za kosu, pristupom internetu preko telefonske linije; standard sobe: neklimatizovane, samo nekoliko soba ima balkon; superior sobe: klimatizovane, balkon (osim u prizemlju su terase).

Hotel poseduje restoran povezan s tropskim vrtom, dečiji kutak – animacija, igraonica, mini kazino, patuljak Čatež na fontani, sportsko-rekreativni centar, Sabai centar sa tajlandskim masažama, internet kutak, parking.

Ishrana – doručak i večera: samoposluživanje, izbor više jela.

 

 

Hotel Čatež, Terme Čatež

Hotel Čatež - nalazi se u centru kompleksa Čatež i spojen je grejanim hodnikom sa hotelom Toplice****. Tako je gostima hotela Čatež omogućen direktan ulaz u zimsku Termalnu rivieru.Gostima hotela Čatež*** omogućen je dnevno jedan vremenski neograničen ulaz u zimsku Termalnu rivieru;


Hotel ima 110 superior soba, 16 porodičnih suita s dva dodatna ležaja u predprostoru.Superior sobe su dvokrevetne (francuski ležaj) s mogućnošću dodatnog ležaja, suite su dvosobne jedinice s dvokrevetnom spavaćom sobom (francuski ležaj) i dva dodatna ležaja u predprostoru. Sobe su klimatizovane, imaju kupatilo (tuš, fen) telefon,  SAT TV, mini bar, sef, priključak za internet, balkon (osim u 20 soba u prizemlju, koje imaju terasu). Hotel poseduje i 60 dvokrevetnih standard soba (u starom delu hotela) bez klime i bez balkona, većina sa odvojenim ležajima, sa telefonom i SAT TV. 

Hotel poseduje:  restoran, aperitiv bar, Spa & wellness centar, gimnastičku dvoranu, bazene, internet kutak, parking. Zdravstveni centar hotela Čatež posebno je priznat na području rehabilitacije motoričkog sastava.

Ishrana: doručak - samoposluživanje, izbor više jela, večera - klasično usluživanje, jedno unapred odabrano jelo.

 

 

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke na dan uplate. 
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska 
- čekovima građana uz 2% uvećanja po mesečnom nivou 
- kreditnim karticama
- uplatom preko računa

 

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu. 
- Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14 h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h. Hotelske usluge utvrdjene programom pružaju se od trenutka ulaska u hotel do momenta napuštanja hotela-soba, prema hotelskim pravilima. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon toga iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela. 
- Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. 
- Raspodela soba u hotelu vrši se na recepciji po dolasku u hotel. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su na rasklapanje, manjih dimenzija (fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom), što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Postoji mogućnost da neki od sadržaja u hotelu nije trenutno u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično). 
- Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
- Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje, u skladu sa Opštim uslovima putovanja.
- Agencija zadržava pravo da u slučaju da nedovoljno prijavljenih putnika spoji grupu sa drugom agencijom .

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi Agencije Bg Lucky Travel otp 30/2013.

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 319

Danas: 319

Juče: