JERUSALIM  2017

Putovanje Jerusalim 2017

 

 

  

 

PRAZNIK SV.TROJICE- DUHOVI U JERUSALIMU

6 dana - polazak petak, 02.jun.2017, povratak sreda, 07.jun.2017.

 

       

Jerusalim – Vitlejem - Galilejsko jezero  Tiberijas - reka Jordan— Nazaret -  Jerihon - Mrtvo more

 

 

DAN 1. četvrtak, 01.06., TRANSFER DO AERODORMA

Okupljanje na dogovorenom mestu. Transfer turističkim autobusom ili minibusom ka Sofiji, Beogradu ili Budimpešti (zavisno od kupljene aviokarte) u kasnim večernjim časovima. Vožnja uz pauze radi odmora i osveženja...

DAN 2. petak, 02.06., TEL AVIV – JAFO – TEL AVIV - JERUSALIM - VIA DOLOROSA - HRAM VASKRSENJA

... prijava za let, pasoška kontrola, ukrcavanje u avion i poletanje u jutarnjim satima. Sletanje na aerodrom Ben Gurion, kraj Tel Aviva. Po sletanju kraća vožnja do drevne Jafe, grada na obali Mediterana, na koji se oslanja novi i moderni Tel Aviva. Panoramsko razgledanje uz pauzu za osveženje. Nastavak vožnje ka Jerusalimu. Smeštaj u hotel. Kraći odmor. Popodnevni obilazak Jerusalima počinjemo od manastira Protarion (na mestu gde je Gospod bio zatvoren kada ga je tadašnji jevrejski Sinedrion predao Pontiju Pilatu), potom dalje pešaka Ulicom Bola, do Hrama Vaskrsenja (Grob Gospodnji, Ploča Miropomazanja, Golgota)....Slobodno vreme za obilazak i poklonjenje svetinjama Hrama Vaskrsenja. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

SLAVA SVETI CAR KONSTANTIN I CARICA JELENA

 

DAN 3. subota, 03.06. Jerusalimska Patrijaršija – Zid plača – svetinje Jerusalima

Doručak (ili doručak za poneti). Odlazak na liturgiju u Jerusalimsku Patrijaršiju, na slavu Sv.Cara Konstantina i carice Jelene.. Nastavak razgledanja grada sa vodičem, obilaskom Siona  (Sobe Tajne Večere, Mesto usnuća Pr. Bogorodice, Groba sv. cara Davida).... Nastavak obilaska Jerusalima: Zid Plača – ostaci Solomonovog hrama...Slobodno vreme u centru za Individualni obilazak svetinja i znamenitosti Svetog grada. Individualni povratak u hotel. Večera. Odmor. Noćenje.

 

SILAZAK SVETOG DUHA NA APOSTOLE – DUHOVI- SV. TROJICA

 

DAN 4. nedelja, 04.06. JERUSALIM -  MASLINSKA GORA - VITLEJEM

Doručak (ili doručak za poneti). Napuštanje hotela i odlazak na prazničnu liturgiju u Hram Vaskrsenja. Slobodno vreme u Jerusalimu za obilazak svetinja Svetog grada, obilazak muzeja ili kupovinu suvenira u centru grada. U ranim popodnevnim časovima, završetak obilaska Jerusalima odlaskom na Maslinsku goru, gde se nalazi Geenska dolina sa starozavetnim grobljem, Getsimanijski vrt, mesto Gospodnje molitve u ‚‚Crkvi svih nacija'', mesto Judinog izdajstva, Grob Presvete Bogorodice... Kraća vožnja do Vitlejema.  Obilazak Vitlejema i poseta mesta Hristovog rođenja, u vitlejemskoj pećini, nad kojom se nalazi Hram Roždestva Hristovog.  Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

DUHOVSKI PONEDELJAK

DAN 5. ponedeljak, 05.06. VITLEJEM- MANASTIRI JUDEJSKE PUSTINJE – JERIHON – MRTVO MORE

Doručak. Napuštanje hotela i kraća vožnja do pravoslavnog manastira, Sv.Save Osvećenog u kome je Sv.Sava srpski dobio igumansku patericu i ikone Prsv.Bogorodice trojeručice i Prsv.Bogorodice Mlekopitateljnice u obližnjoj  Judejskoj pustinji. Potom spuštanje u predele drevnog Jerihona, grada sagrađenog 9.000 godina pre Hrista. Odlazak na Goru kušanja, i poseta man.Sv. četrdesetice gde je Gospod postio 40 dana i noći pobedivši sva đavolova iskušenja. Kraća pauza kod lokaliteta Jerihon za individualno razgledanje ostataka drevnog grada sagrađenog 9.000 godina pre Hrista. Ili kupovinu suvenira i proizvoda sa Mrtvog mora. Odlazak na jednu od plaža Mrtvog mora (tačke najveće depresije, tj. najniže tačke na svetu u odnosu na nivo mora). Smeštaj u hotel u Jerihonu. Večera. Noćenje.

 

DUHOVSKI PONEDEJAK

 

DAN 6. utorak, 06.06/ NAZARET- GALILEJA –KANA GALILEJSKA- GORA BLAŽENSTAVA – GALILEJSKO JEZERO

Doručak. Ukrcavanje u autobus i polazak grupe u 7h na celodnevni izlet u Galileju. Vožnja do Nazareta i obilazak Hrama Blagovesti, potom obližnje Kane Galilejske u man. Sv.Đorđa gde je Gospod učinio svoje prvo čudo pretvorivši vodu u vino na svadbi svog potonjeg apostola Simona Zilota. Put vodi dalje do Gore Blaženstava gde je Gospod poučavao narod, a potom silazak do obala Galilejskog jezera gde je pauza za ručak. Preporučujemo ribu Sv. Petra, koja se tradicionalno sprema na Galilejskom jezeru. Mogućnost vožnje brodićem po jezeru, koji je replika brodića iz Hristovog vremena. Polazak ka Jerihonu. Dolazak u večernjim časovima u Jerihon. Odmor. Večera. Noćenje.

 

DAN 7. sreda, 07.06/ JERUSALIM – TEL AVIV

Doručak. Transfer grupe do aerodroma. Pasoška kontrola i prijava za let. Let za Sofiju, Beograd ili Budimpeštu (u jutranjim časovima).  Sletanje na predviđeni aerodrom. Preuzimanje prtljaga, ukrcaj u autobus i transfer ka Novom Sadu, Beogradu, Nišu i ostalim gradovima u Srbiji. Vožnja uz pauzu za osveženje i granične formalnosti. Dolazak u popodnevnim časovima na mesto polaska. Hadžijski rastanak. Kraj programa.

 

         cena aranžmana

  359€

+ Avio karta , dinarski deo aranžmana od 18.900 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

 

Aranžman obuhvata:

 

* Avioprevoz  (dinarski deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednokratno )

* prtljag, uključen u cenu (veličina, težina i broj komada prtljaga i težina zavisi od kompanije i cene)

* smeštaj u hotelima  sa 3***  ili 4**** u Jerihonu (2) i Jerusalimu (2), Vitlejemu (1) u ½ ili ½+1 sobama.

* ishranu u hotelima na bazi pet (5) polupansiona na bazi švedskog stola,

* usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,

* usluge pratioca grupe tokom realizacije programa,

* prevoz  autobusom ili miniatobusom turističke klase, po programu, 

* organizovanje programskih izleta tokom boravka

   

Aranžman ne obuhvata:

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* doplate za prtljag (za kompaniju Wizzair, doplaćuje se veći kabinski ili velika torba)

* transfer od Niša i Beograda do Sofijskog, Budimpeštanskog ili Beogradskog aerodroma i povratno, po programu

* transfer iz drugih gradova Srbije do aerodroma (moguć uz doplatu, vidi opis „transfer do aerodroma“)

* doplatu za ulaznice, transfere, napojnica za hotele i vozače, angažovanje autobusa u ukupnom iznosu= 127$

* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 
 
 

PRAZNIK PREOBRAŽENJA GOSPODNJEG NA TAVORU

6 dana - polazak četvrtak, 17.avgust 2017., povratak sreda, 23.avgust 2017.

 
 

Nazaret - Tavor - Galileja- reka Jordan— Jerihon - Mrtvo more-  Jerusalim – Vitlejem 

 

DAN 1. četvrtak, 17.08., TRANSFER DO AERODROMA

Okupljanje na dogovorenom mestu. Transfer turističkim autobusom ili minibusom ka Sofiji, Beogradu ili Budimpešti (zavisno od kupljene aviokarte) u kasnim večernjim časovima. Vožnja uz pauze radi odmora i osveženja...

 

DAN 2. petak, 18.08., TEL AVIV – JAFO – NAZARET

... prijava za let, pasoška kontrola, ukrcavanje u avion i poletanje u jutarnjim satima. Sletanje na aerodrom Ben Gurion, kraj Tel Aviva. Po sletanju sledi kraća vožnja do drevne Jafe, grada na obali Mediterana, na koji se oslanja novi i moderni Tel Aviv. Panoramsko razgledanje uz pauzu za osveženje. Nastavak vožnje do Nazareta. Obilazak Hrama Blagovesti. Smeštaj u hotel. Odmor. Večera. Odmor. U večernjim časovima odlazak na Tavor, na prazničnu službu.

 

PREOBRAŽENJE GOSPODNJE

DAN 3. subota, 19.08. KANA GALILEJSKA- GALILEJA –GORA BLAŽENSTAVA – GALILEJSKO JEZERO

..povratak nakon službe u hotel. Noćenje.

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Nastavak obilaska kreće “Stazom Jevanđelja”,od obližnje Kane Galilejske i man. Sv.Đorđa gde je Gospod učinio svoje prvo čudo pretvorivši vodu u vino na svadbi svog potonjeg apostola Simona Zilota. Put vodi dalje do Gore Blaženstava gde je Gospod poučavao narod, potom silazak do Galilejskog jezera i obilazak biblijskog Kapernauma. Pauza pored jezera za osveženje i ručak. Preporučujemo ribu Sv. Petra, koja se ovde tradicionalno sprema. Mogućnost vožnje brodićem po jezeru, koji je replika brodiĆa iz Hristovog vremena. Vožnja dolinom reke Jordan. Dolazak u kasnim popodnevnim ili ranim večernjim časovima u Jerihon. Večera. Noćenje.

 

DAN 4. nedelja, 20.08  MAN.SV.GERASIMA JORDANSKOG(LITURGIJA) – MAN. SV.SAVE OSVEĆENOG – VITLEJEM - MRTVO MORE

Doručak, (doručak za poneti). Odlazak u manastir Sv.Gerasima Jordanskog na liturgiju i potom obilazak svetinje (pauza za doručak). Sledi vožnja do pravoslavnog manastira Sv.Save Osvećenog u kome je Sv.Sava srpski dobio igumansku patericu i ikone Prsv.Bogorodice Trojeručice i Prsv.Bogorodice Mlekopitateljnice. Program nastavljamo obilaskom Vitlejema i mesta Hristovog rođenja, u vitlejemskoj pećini, nad kojom se nalazi Hram Roždestva Hristovog. U popodnevnim časovima, odlazak na jednu od plaža Mrtvog mora (tačke najveće depresije, tj. najniže tačke na svetu u odnosu na nivo mora). Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

DAN 5. ponedeljak, 21.08. JERIHON - GORA KUŠANJA– VITAVARA - MASLINSKA GORA- JERUSALIM

Doručak. Napuštanje hotela U jutarnjim časovima. Odlazak na obližnju Goru kušanja, i poseta man.Sv. četrdesetice gde je Gospod postio 40 dana i noći pobedivši sva đavolova iskušenja. Potom odlazimo do Vitavare na reci Jordanu mestu krštenja Gospodnjeg, gde se vernici pogružavaju. Nastavak vožnje do Jerusalima.  Obilazak Svetog grada počinje odlaskom na Maslinsku goru, i obilaskom Geenske doline sa starozavetnim grobljem, Getsimanijskog vrta, mesta Gospodnje molitve u ‚‚Crkvi svih nacija'', mesta Judinog izdajstva, Groba Presvete Bogorodice... Nastavak razgledanja grada sa vodičem, obilaskom Siona  (Sobe Tajne Večere, Mesto usnuća Pr. Bogorodice, Groba Sv. cara Davida), Zid Plača – ostaci Solomonovog hrama... Smeštaj u hotel. Kraći odmor. Nastavak popodnevnog obilaska Jerusalima, počinjemo od manastira Protarion (na mestu gde je Gospod bio zatvoren kada ga je tadašnji jevrejski Sinedrion predao Pontiju Pilatu), potom dalje pešaka Ulicom Bola, do Hrama Vaskrsenja (Grob Gospodnji, Ploča Miropomazanja, Golgota)....Slobodno vreme. Individualni  povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

DAN 6. utorak, 22.08/ JERUSALIM

Doručak. Obilazak Grčke Pravoslavne Patrijaršije i svetinja u hrišćanskom kvartu. Slobodno vreme za kupovinu suvenira u Starom Gradu. Obilazak centra grada i slobodno vreme za kupovinu i obilazak muzeja.  Večera. Noćenje.

 

DAN 7. sreda, 23.08/ JERUSALIM – TEL AVIV

Doručak. Transfer grupe do aerodroma. Pasoška kontrola i prijava za let. Let za Sofiju, Beograd ili Budimpeštu (u jutarnjim časovima).  Sletanje na predviđeni aerodrom. Preuzimanje prtljaga, ukrcaj u autobus i transfer ka Novom Sadu, Beogradu, Nišu i ostalim gradovima u Srbiji. Vožnja uz pauzu za osveženje i granične formalnosti. Dolazak u popodnevnim časovima na mesto polaska. Hadžijski rastanak. Kraj programa.

 

         cena aranžmana

  359€

+ Avio karta , dinarski deo aranžmana od 19.800 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

 

Aranžman obuhvata:

* avioprevoz  (dinarski deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno )

* prtljag (veličina, težina i broj komada prtljaga zavisi od kompanije)

* smeštaj u hotelima  sa 3***  ili 4**** u Jerihonu (2) i Jerusalimu (2), Nazaret ili Tiverija na Galilejskom jezeru (1),

* ishranu u hotelima na bazi pet (5) polupansiona na bazi švedskog stola,

* usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,

* usluge pratioca grupe tokom realizacije programa,

* prevoz  autobusom ili mini atobusom turističke klase, po programu, 

* organizovanje programskih izleta tokom boravka

 

Aranžman ne obuhvata:

* doplatu za ulaznice, transfere, napojnica za hotele, vodiče, vozače, angažovanje autobusa u ukupnom iznosu= 127$

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* doplate za prtljag (za kompaniju Wizzair, doplaćuje se veći kabinski ili velika torba)

* transfer od Niša i Beograda do Sofijskog, Budimpeštanskog ili Beogradskog aerodroma i povratno, po programu

* transfer iz drugih gradova Srbije do aerodroma (moguć uz doplatu, vidi opis „transfer do aerodroma“)

* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 
 
 
 
 

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima  građana.

 

 

Dinamika plaćanja aranžmana do polaska:

Aranžman se može platiti u celosti gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.

 

 

Aranžman se može platiti na rate do polaska, tako što se prilikom rezervacije uplaćuje  dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski  ili platnom  karticom) i devizni deo na ime rezervacije 25% aranžmana, a ostatak (75% aranžmana) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

 

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu

Aranžman se može platiti na rate tako  što se prilikom rezervacije uplaćuje  deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju). Deviznio deo aranžmana, može se platiti i odloženo,  na 6 mesečnih rata (januar -  jun poslednja rata) deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije. NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana poslerezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno sa valutom plaćanja na dan predaje. 

 

 

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!

Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan komapnijom AirSerbia iz Beograda, ili kompanijama Wizzair, BulgariaAir iz Sofije i Budimpešte. Organizator  organizuje transfer iz Niša i Beogarda do Sofije tj. Budimpešte (moguć i iz drugih gradova, Beograd, Čačak zavisno od broja prijavljenih putnika) do aerodroma i nazad. Cene transfera će biti poznate i ponuđene klijentima po formiranju grupe, najkasnije 14 dana pre puta (uobičajena cena povratnog transfera je:Beograd – Budimpešta oko 45€, Niš – Sofija oko 30€).

 

 

Doplate na avio letu  (dodatni prtljag, osiguranje, posebna mesta u avionu ili klasa i sl.), plaćaju se prilikom rezervacije.

Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, sobu sa pogledom na grad), moguća na upit.

Doplata za prtljag, (kod lowcost kompanije Wizzair)veći kabinski 32€, bagažni do 23kg staje oko 77€.

Ovlašćeni inopartner organizatora je Mt Olives tours (71700,Israel)

 

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznato najkasnije 7 dana pre polaska. Opis hotela sa kojim agencija sarađuje  je u nastavku. Hoteli su sa minimum 3*** ili 4*** u  

   širem centru ili periferiji Jeruihona, Tel Aviva, Jerusalima i Vitlejema.

 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera.  Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih  objekata, organizator putovanja    

    ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer     

    isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).

 • Usluga u hotelima je polupansion (doručak i večera), švedski sto, osim u Tel Avivu, usluga je noćenje sa doručkom.
 • Smeštaj je u dvokrevetenim, ili dvokrevetnim sobama sa pom.ležajem za treću osobu. Jednokrevetna soba, se rezerviše na zahtev klijenta uz doplatu, 

   ukoliko ih hotel ima na raspolaganju   (agencija na zahtev upućuje zahtev hotelima, koji ukoliko ima slobodnih 1/1 soba, utvrđuju cenu doplate).

 

OPIS  SMEŠTAJA - HOTELA:

* Hotel Jerinoh resort 3***+,   http://www.jerichoresorts.com/  Resort sa otvorenim bazenom, u Jerihonu. Hotel raspolaže restoranom, lobi barom sa terasom. Kapacitet hotela je 120 dvokrevetnih soba, i dvokrevetnih sa pomoćnim III ležajem. Doručak i večera švedski sto.

* Hotel Holy Land 3***+,    http://www.holylandhotel.com/ . Nalazi se u blizini Damaskus gate ulaza u Stari grad. Renoviran je u potpunosti  2014. godine, uređen u modernom orijentalnom stilu, sve sobe 1/2, ili 1/2 sa pom. trećim ležajem,  TWC sa SAT TV, fen. Veći broj soba sa terasom i pogledom na stari grad (agencija ne može da garantuje ove sobe, ali može postaviti zahtev/ upit hotelu koji može odobriti sobe sa terasom  i/ili pogledom, uz doplatu). Doručak švedski sto. Večera takođe švedski sto. Kapacitet hotela, je 104 sobe.

* Hotel Bethlehem 4****, http://www.bethlehemhotel.com , nalazi se u širem centru Vitlejema, na oko 15tak minuta hoda od Hrama Rožestva Hristovog. Hotel raspolaže restoranom, lobi barom sa terasom. Kapacitet hotela je 160 dvokrevetnih soba, ili dvokrevetnih soba sa pom. trećim ležajem soba. Doručak i večera švedski sto.

* Hotel Mercure Tel Aviv City Center Hotel 3***, ovaj moderan hotel nalazi se u ulici Ben Yehuda, na 4 minuta hoda do plaže, i na 10tak minuta hoda do centra grada. Raspolaže dvokrevetnim sobama, i dvokrevetnim sa pomoćnim III ležajem (neke sa balkonom i pogledom na more), TWC sa SAT TV, fen. Doručak švedski sto.

*NAPOMENA: organizator zadržava pravo da usled prebukiranosti goste grupe smesti u iste po kategoriji, a slične hotele po lokaciji i kvalitetu.

 

OPIS  TRANSFERA U ZEMLJI:

 • Transfer do aerodorma u Budimpešti ili Sofiji NIJE uračunat u cenu.  Transfer se vrši modernim turističkim autobusom (ili manjim- minuautobusom do 21 mesta), zavisno od broja putnika. Transfer se organizuje u pratnji vodiča/ pratioca grupe.

OPŠTE NAPOMENE:

Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!

 • Obavezno se blagovremeno informišite o uslovima dozvoljenog prtljaga na letu kao i dozvoljene sadržine prtljaga,
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost.  Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se Opšti uslovi putovanja organizatora. 
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče  (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Potpisnik  ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Izrael, i  da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave .
 • Obaveza je putnika da proveri važnost pasoša- najmanje 6 meseci važnosti od planiranog datuma povratka,
 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Izraela ili Republike Bugarske, i u tom slučaju će ovakav slučaj  tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji  ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Izraelu.
 • praksa je u Izraelu ostaviti bakšiš – napojnicu nosaču kofera u hotelu, i slično,
 • Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
 • Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

 

     

Organizator putovanja, licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010... Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije  sa kojom su putnici dužni da se upoznaju. Program je rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta, kao ja da promeni u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 

 

 

    

 

 

 

        

 

   

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 4434

Danas: 1085

Juče: 3349